Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mesajul lui Toader pentru Iohannis: Nu exista decizie a CCR care sa nu fie respectata de orice persoana

Antena3 Antena3,
Mesajul lui Toader pentru Iohannis: Nu exista decizie a CCR care sa nu fie respectata de orice persoana

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat, joi, ca nu exista decizie a Curtii Constitutionale care sa nu produca efecte juridice si care sa nu fie respectata, declaratie facuta in contextul in care. continuă pe Antena3

Nu exista decizie CCR care sa nu fie respectata

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a declarat, astazi, la sosirea la CSM, ca nu exista decizie a Curtii Constitutionale CCR) care sa nu fie respectata de orice persoana fizica sau autoritate. El a spus insa ca, pana la publicarea in Monitorul Oficial a deciziei CCR privind revocarea sefei DNA, este bine sa ramana in rezerva, iar fiecare sa-si indeplineasca obligatiile pe care le are.

Toader: Nu exista decizie CCR care sa nu fie respectata de orice persoana sau autoritate. Pna la publicarea n MO, e bine sa ramnem n rezerva

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi, la sosirea la CSM, ca nu exista decizie a Curtii Constitutionale CCR) care sa nu fie respectata de orice persoana fizica sau autoritate. El a spus insa ca, pana la publicarea in Monitorul Oficial a deciziei CCR privind revocarea sefei DNA, este bine sa ramana in rezerva, iar fiecare sa-si indeplineasca obligatiile pe care le are, relateaza News. ro.

Tudorel Toader: Klaus Iohannis o va revoca pe Kovesi

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a declarat la Sinteza zilei, ca a asteptat cu interes decizia CCR care il obliga pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sa o revoce pe Kovesi din functia de procuror-sef.

Tudorel Toader, prima reactie dupa decizia CCR in cazul Laurei Codruta Kovesi

Ministrul Justitiei Tudorel Toader reactioneaza dupa ce judecatorii de la Curtea Constitutionala au decis miercuri ca exista un conflict constitutional intre Executiv si Presedintie prin refuzul lui Klaus Io.

Iohannis, despre decizia CCR pe tema revocarii sefei DNA: Voi astepta motivarea, voi citi si voi actiona in consecinta

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, miercuri, ce va face in cazul in care Curtea Constitutionala CCR) decide ca exista un conflict Guvern-Presedinte in privinta revocarii sefei DNA, el raspunzand ca va astepta motivarea, o va citi si va actiona in consecinta.

Iohannis, despre decizia CCR privind revocarea lui Kovesi: Voi citi motivatia si voi actiona in consecinta (VIDEO)

Curtea Constitutionala a decis miercuri ca exista un conflict intre puteri in cazul respingerii de catre seful statului a solicitare de revocare a sefei DNA. Cu putin timp inainte de anuntul.

CCR, noua lovitura pentru Iohannis: A respins sesizarea de neconstitutionalitate pe una din legile justitiei

Sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind neconstitutionalitatea modificarilor la legea 304/2004 privind organizarea judiciara a fost respinsa drept inadmisibila de catre Curtea Constitutioala, a anuntat.

PRIMUL MESAJ al presedintelui Iohannis, dupa decizia CCR in cazul Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj cu prilejul Zilei Rezervistului Militar. Aceasta este primul mesaj al Administratiei Prezidentiale, dupa decizia de miercuri a Curtii Constitutionale CCR) cu.

Miscarea pregatita de Klaus Iohannis dupa decizia CCR

Curtea Constitutionala a anuntat oficial ca presedintele Iohannis este obligat sa o revoce pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. in urma comunicatului CCR, este posibil ca presedintele Klaus Iohannis sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )