Libnet.ro
UNICEF

14:15

Mesajul tatalui Alexandrei, din fata Politiei Caracal: Cei care au luat-o, sa o aduca ca sa ne reluam viata pe care o aveam inainte. Nu ma intereseaza cine a luat-o, daca o aduce

B1 B1,
Mesajul tatalui Alexandrei, din fata Politiei Caracal: Cei care au luat-o, sa o aduca ca sa ne reluam viata pe care o aveam inainte. Nu ma intereseaza cine a luat-o, daca o aduce

Ioan Macesanu, tatal fetei de 15 ani rapita de Gheorghe Dinca si pe care acesta sutine ca a ucis-o, a oferit o declaratie emotionanta de pe scarile Politiei din Caracal. Acesta a cerut jurnalistilor sa nu. continuă pe B1

VIDEO Colegii Alexandrei protesteaza in fata Politiei Caracal: Alo, 112, sunt Alexandra si vreau sa traiesc

Colegii de la dansuri ai Alexandrei Macesanu, tanara de 15 ani ucisa in Caracal, protesteaza, luni seara, in fata sediului Politiei din oras. Alo, 112, sunt Alexandra si vreau sa traiesc este mesajul scris pe un carton tinut in mana de doi dintre colegii Alexandrei, relateaza Mediafax.

Colegii si prietenii Alexandrei protesteaza in fata Politiei Caracal: imi pare rau ca am crezut in voi. De azi, eu nu mai sun la 112 (FOTO, VIDEO)

Colegii Alexandrei, tanara de 15 ani ucisa in Caracal, au protestat zeci de minute in fata sediului Politiei din oras. Tinerii au afisat mai multe mesaje cutremuratoare, i-au scandat numele Alexandrei, au.

Mesajul tatalui Alexandrei pentru Gheorghe Dinca: Sa arda in iad daca a facut asa ceva. Daca n-a facut, Dumnezeu sa-l aiba in paza

Sa arda in iad daca a facut asa ceva. Daca n-a facut, Dumnezeu sa-l aiba in paza. Acesta este mesajul pe care Ioan Macesanu, tatal Alexandrei, i l-a transmis lui Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut in fata procurorilor ca i-a ucis fata si a incinerat-o. El si-a exprimat insa speranta ca Alexandra este in viata.

Colegii Alexandrei protesteaza in fata Politiei Caracal - VIDEO

Colegii Alexandrei Macesanu protesteaza chiar in fata Politiei Caracal. Adolsecenta iubea dansul si facea parte dintr-un ansamblu de dans popular. Colegii Alexandrei au venit imbracati in tricouri albe.

Tatal Alexandrei confirma ca el a spart usile la doua perchezitii: Poate am fugit mai repede Visul Alexandrei era sa devina politista Nu ma intereseaza cine a luat-o, daca o aduce

Ioan Macesanu, tatal Alexandrei, a confirmat, la Antena 3, ca el a spart usile la perchezitiile la doua adrese la care mersese cu politistii dupa apelurile fiicei sale la 112. Ulterior, Ioan Macesanu a facut un apel, din fata politiei din Caracal, exprimandu-si speranta ca fata e in viata. Nu ma intereseaza cine a luat-o, daca o aduce, a spus el. EXCLUSIV Criminolog italian analizeaza apelurile Alexandrei la 112: O fata de 15 ani, rapita, violata si batuta e tratata cu o raceala dezarmanta Fetei i-a fost frica din primul moment ca nu va fi ajutataStenogramele apelurilor Alexandrei la 112, publicate de Cumpanasu. Politist: Nu pot sa stau in telefon domnisoara ca avem si alte apeluri, ramaneti acolo ca vine echipajul de politie, negresit va veni, da, doua-trei minute, ce naiba?Mesajul tatalui Alexandrei pentru Gheorghe Dinca: Sa arda in iad daca a facut asa ceva. Daca n-a facut, Dumnezeu sa-l aiba in paza.

Declaratie revoltatoare a sefului demis al Politiei Caracal, despre informatiile date de Alexandra la 112: Ne-a indus in eroare ca a spus ca era o poarta rosie imi pare rau ca n-am putut face nimic pentru copilul asta

Nicolae Mirea, seful demis al Politiei Caracal, sustine ca nu stia ca Alexandra i-a indicat politistului de la 112 numele cartierului in care era sechestrata. Mai mult, el spune ca fata i-a indus in eroare prin informatia ca poarta casei este rosie. El a mai spus ca, avand in vedere ora la care a fost ucisa Alexandra, imediat dupa ce a fost suprinsa la 112, oricum nu se mai putea face nimic.

Seful Politiei Caracal a depus cerere de pensionare dupa ce au aparut informatii ca ar urma demiterea sa

Nicolae Mirea, seful Politiei Caracal implicat in cazul tragediei din Caracal, a depus cerere de pensionare incepand cu data de 5 august. Aceasta decizie a politistului vine in contextul in care pe numele.

Declaratie HALUCINANTA a fostului sef al Politiei Caracal: Alexandra ne-a indus in eroare (VIDEO)

Nicolae Mirea, fostul sef al Politiei Caracal, a precizat ca Alexandra Macesanu, adolescenta de 15 ani care a fost rapita, violata si ucisa, i-a indus in eroare pe anchetatori pentru ca i-a spus ofiterului.

Fostul sef al Politiei Caracal, care a coordonat initial cautarile Alexandrei, a cerut pensionarea

Nicolae Mirea, fostul sef al Politiei Municipale Caracal, a depus, joi, 1 august 2019, raportul de pensionare, dupa ce ministrul de Interne, Nicolae Moga, demisionar intre timp, l-a destituit.

Procurorii CSM despre cazul din Caracal: Cei vinovati vor raspunde

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) isi exprima dezacordul fata de politizarea evenimentelor din Caracal si fata de incercarile mediatice de influentare a opiniei publice, sustinand ca vinovatii vor raspunde in fata legii, insa adevarul juridic si responsabilitatile trebuie dovedite si stabilite in baza probelor si in niciun caz sub imperiul emotiei publice sau presiunii mediatice.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )