Libnet.ro
UNICEF

05:30

VIDEO Colegii Alexandrei protesteaza in fata Politiei Caracal: Alo, 112, sunt Alexandra si vreau sa traiesc

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Colegii Alexandrei protesteaza in fata Politiei Caracal: Alo, 112, sunt Alexandra si vreau sa traiesc

Colegii de la dansuri ai Alexandrei Macesanu, tanara de 15 ani ucisa in Caracal, protesteaza, luni seara, in fata sediului Politiei din oras. Alo, 112, sunt Alexandra si vreau sa traiesc este mesajul scris pe un carton tinut in mana de doi dintre colegii Alexandrei, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Colegii Alexandrei protesteaza in fata Politiei Caracal - VIDEO

Colegii Alexandrei Macesanu protesteaza chiar in fata Politiei Caracal. Adolsecenta iubea dansul si facea parte dintr-un ansamblu de dans popular. Colegii Alexandrei au venit imbracati in tricouri albe.

Colegii si prietenii Alexandrei protesteaza in fata Politiei Caracal: imi pare rau ca am crezut in voi. De azi, eu nu mai sun la 112 (FOTO, VIDEO)

Colegii Alexandrei, tanara de 15 ani ucisa in Caracal, au protestat zeci de minute in fata sediului Politiei din oras. Tinerii au afisat mai multe mesaje cutremuratoare, i-au scandat numele Alexandrei, au.

VIDEO Colegii Alexandrei protesteaza la Caracal. Mesaje sfasietoare: Alo, 112!!! Sunt Alexandra si vreau sa traiesc!

Zeci de tineri s-au strans luni seara in fata Primariei Caracal si au pornit spre Politia Municipala purtand mesaje si scandand impotriva politistilor pentru a semnala ca cei in care Alexandra a crezut nu au salvat-o.

Profesorul Alexandrei, fata disparuta la Caracal, eleva la cel mai bun liceu din Olt: 9,02 a avut media cu care a terminat clasa a IX-a

Profesorii si colegii Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani despre care se presupune ca a fost omorata de barbatul de 66 ani care a luat-o la ocazie in Caracal, sunt in stare de soc. Vorbesc despre ea ca despre un copil extraordinar, iar directorul celui mai bun liceu din Olt, liceu la care a fost admisa in urma cu un an, spune si care au fost rezultatele fetei.

Seful demis al Politiei Caracal neaga ca tatal Alexandrei a participat la perchezitii. Noi, ca politisti, am actionat perfect

Seful demis al Politiei Caracal, Nicolae Mirea, a declarat ca nu are ce sa-si reproseze in privinta cautarii Alexandrei si ca s-a actionat perfect.

Nicolae Mirea, seful demis al Politiei Caracal: Noi, ca politisti, am actionat perfect!

Nicolae Mirea, seful Politiei Caracal, unul dintre cei care si-au pierdut postul dupa cazul cutremurator al Alexandrei Macesanu, sustine ca a actionat perfect. intrebat de ce a asteptat.

Declaratie revoltatoare a sefului demis al Politiei Caracal, despre informatiile date de Alexandra la 112: Ne-a indus in eroare ca a spus ca era o poarta rosie imi pare rau ca n-am putut face nimic pentru copilul asta

Nicolae Mirea, seful demis al Politiei Caracal, sustine ca nu stia ca Alexandra i-a indicat politistului de la 112 numele cartierului in care era sechestrata. Mai mult, el spune ca fata i-a indus in eroare prin informatia ca poarta casei este rosie. El a mai spus ca, avand in vedere ora la care a fost ucisa Alexandra, imediat dupa ce a fost suprinsa la 112, oricum nu se mai putea face nimic.

CRIME iN SERIE iN CARACAL O noua demitere: Comisarul sef Nicolae Mirea, seful Politiei Caracal, pleaca din functie

O noua tragedie a indoiliat Romania, iar tot ce pot sa faca autoritatile incapabile sa intervina la timp este elimine cateva capete de sefi mai mici. Seful Politiei Caracal, comisarul sef Nicolae Mirea, a.

Seful demis al Politiei Caracal: Noi, ca politisti, am actionat perfect

Seful Politiei Caracal, Nicolae Mirea, a declarat sambata pentru Mediafax ca, din punctul sau de vedere, politistii au actionat perfect si nu are ce sa isi reproseze.

CUTREMURATOR! Ce a aparut pe pagina de Facebook a Alexandrei, FATA DIN CARACAL rapita si ucisa

Un val de reactii emotionante au aparut pe retelele de socializare in cazul fetei din Caracal ranita si ucisa cu sange rece, in conditii revoltatoare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )