Libnet.ro
UNICEF

10:31

Messi n-a mai rezistat:Minciuna se cumpara si toata lumea spune ca eu sunt un fiu de curva

Adevărul Adevărul,
Messi n-a mai rezistat:Minciuna se cumpara si toata lumea spune ca eu sunt un fiu de curva

Intr-un interviu acordat pentru un post de radio din Argentina, Lionel Messi si-a varsat naduful si a explicat ce i se intampla in tara natala. continuă pe Adevărul

Samsung spune ca intr-o prima faza telefonul pliabil Fold va ramane un lux: Mereu va exista o parte a populatiei care va dori ceva ce nu toata lumea poate obtine

Vanzarile de smartphone-uri ale Samsung au scazut pentru prima oara anul trecut, pe o piata in care concurenta este dura si oamenii isi schimba telefoanele mai rar. Pentru ca diferentierea este tot mai greu de facut intre modelele rivale de varf de gama, Samsung si alte cateva companii de exemplu Huawei) au anuntat telefoane care se pot plia, conceptul fiind super-interesant, dar venind si cu preturi uriase. in articol puteti citi cum vad doi directori ai Samsung Europa evolutia telefoanelor care se pot transforma in tableta si la ce vor putea fi folosite aceste gadget-uri de lux.

Vlad a distribuit pe Facebook un filmulet care a ingrozit pe toata lumea. E de internat la Pavilionul 4. Asa stapan, asa caine VIDEO CU IMPACT EMOTIONAL!

Un tanar din Oradea a ingrozit mai multi utilizatori Facebook dupa ce a postat pe reteaua de socializare un filmulet in care se vedea cum cainele lui fugareste si ucide o pisica. Potrivit internautilor,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )