Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo 25 august-6 septembrie. Scad temperaturile sub normalul termic. Cat de frig o sa fie noaptea

Playtech Playtech,
Prognoza meteo 25 august-6 septembrie. Scad temperaturile sub normalul termic. Cat de frig o sa fie noaptea

Meteorologii au anuntat ca, in urmatoarele doua saptamani, vemea va fi usor sub normalul termic in majoritatea regiunilor, cu temperaturi maxime cuprinse intre 24 si 33 de grade Celsius si probabilitatea de averse la inceputul primei saptamani de prognoza. Apoi, va urma o saptamana marcata de instabilitate atmosferica. Prognoza meteo pe doua saptamani Administratia Nationala . continuă pe Playtech

ANM: COD GALBEN de ploi torentiale in cea mai mare parte a tarii. Prognoza METEO 25 august 2020

Potrivit meteorologilor, Romania se afla sub o atentionare cod galben de instabilitate atmosferica, valabila de luni, 24 august, ora 10. 00, pana marti, 25 august, ora 23.

Alerta meteo ANM. Vin ploi torentiale si pericol de inundatii. Unde scad temperaturile. Cele mai proaste vesti pentru romanii aflati pe litoral

Acest cod galben, emis de ANM, este valabil pana marti, 25 august, ora 23:00 si cuprinde 29 de judete din Romania. Potrivit meteorologilor, astazi, intre orele 10:00 si 23:00, 29 de judete din Romania vor fi sub avertizare cod galben de instabilitate atmosferica. Alerta meteo ANM in intervalul mentionat, in sud-vestul, centrul, nordul si nord-estul .

Prognoza meteo, azi, 25 august. Averse cu caracter torential si descarcari electrice

Vremea va fi in general instabila. Pe arii restranse se vor inregistra cantitati mai importante de apa si vor fi conditii de grindina. Prognoza meteo in principalele zone din tara. Cum va.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in luna septembrie

Meteorologii au emis prognoza pentru luna septembrie 2020. Potrivit comunicatului emis de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), in intervalul mentionat, temperatura medie a aerului va avea valori mai.

Prognoza meteo, azi, 23 august 2020. Temperaturi caniculare in aceasta parte a tarii

Prognoza meteo pentru ziua de duminica, 23august 2020, aduce vreme frumoasa in toata tara, semn ca vara nu si-a iesit inca din drepturi. Temperaturile vor fi ridicate in cea mai mare parte a.

Romania, lovita de canicula! Prognoza METEO pentru urmatoarele 2 saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza pentru urmatoarele saptamani. Potrivit meteorologilor, temperaturile vor fi caniculare in majoritatea regiunilor saptamana aceasta, apoi urmeaza o saptamana marcata de instabilitate.

Prognoza meteo, azi, 26 august. Vreme in general frumoasa, ploi de scurta durata

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), vremea va deveni in general frumoasa. Prognoza meteo in principalele zone din tara. Cum va fi vremea azi, 26august.

Prognoza meteo ANM. Meteorologii anunta vreme frumoasasi calduroasa! Ce se intampla in weekend

Prognoza METEO pentru 27, 28, 29 si 30 august 2020. Vremea va fi predominant frumoasasi calduroasa pana la finalul lunii august.

Prognoza meteo: Cum se anunta vremea in ultima saptamana de vara

Vara se termina cu temperaturi mai scazute decat cele obisnuite si cu ploi putine in nordul tarii. Toamna vine cu temperaturi obisnuite pentru luna septembrie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )