Libnet.ro
UNICEF

01:06

Meteo: Precipitatii insemnate si intensificari ale vantului pana sambata, in aproape toata tara

B1 B1,
Meteo: Precipitatii insemnate si intensificari ale vantului pana sambata, in aproape toata tara

ANM a emis joi, 7 ianuarie, o informare meteorologica cu privire la caderea deprecipitatii moderate cantitativ si intensificari ale vantului. Informarea este valabila incepand de joi, de la ora 10:00,. continuă pe B1

Cod portocaliu de viscol in zona montana si ploi abundente si intensificari ale vantului in restul tarii: Cand expira avertizarile meteorologilor (VIDEO)

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o avertizare cod portocaliu de viscol puternic si ninsori abundente pentru zona montana din cinci judete. in paralel a fost emisa si o avertizare cod.

ANM: Ploi abundente, lapovita si ninsoare pana sambata. Care sunt zonele vizate de informarea meteo (VIDEO)

Alerta de ploi abundente, lapovita si ninsoare pentru mai multe zone din tara. Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare, valabila de miercuri, 6 ianuarie, la ora 14:00, pana sambata, 9.

Ploi, lapovita si ninsoare pana sambata, in cea mai mare parte a tarii. Cod galben de viscol in 10 judete

Incepand de miercuri dupa-amiaza si pana sambata dimineata vor fi precipitatii, in special ploi, in cea mai mare parte a tarii, conform meteorologilor. De asemenea, zece judete sunt vizate de o avertizare Cod galben, fiind anuntate ninsori abundente si viscol in zonele de munte.

Alerta METEO de viscol si ninsori! Cod galben si cod portocaliu de vreme rea

Meteorologii au emis cu scurta vreme in urma o avertizare cod galben de ploi abundente, intensificari ale vantului si ninsori insemnate cantitativ si viscolite dar si un cod portocaliu de viscol puternic si ninsori abundente.

Alerta meteo: Vremea se strica in toata tara. Ce fenomene anunta meteorologii

Vremea se strica incepand de miercuri dupa-amiaza in majoritatea regiunilor. meteorologii anunta ploi si intensificari ale vantului, in cea mai mare parte a tarii, pana sambata. Un cod galben de ninsori abundente si viscol este anuntat in Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali.

Cod galbende ploi intense si intensificari ale vantuluisi Cod portocaliu deninsori si viscol. Care sunt zonele afectate

Meteorologii au emis Cod galben de ploi abundente si intensificari ale vantului, dar si ninsori in vestul si nordul Olteniei, nordul Munteniei si sudul Banatului. Pentru Carpatii Meridionali, la peste 1. 700 de metri altitudine, va fi Cod portocaliu de viscol puternic si ninsori abundente.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )