Libnet.ro
UNICEF

13:30

METEO: Vremea continua sa se raceasca la inceput de weekend

România Liberă România Liberă,
METEO: Vremea continua sa se raceasca la inceput de weekend

ANM informeaza ca vremea va continua sa se raceasca in cea mai mare parte a tarii. in nord, centru si est precum si la munte, cerul va fi temporar noros, mai ales ziua local va ploua, iar izolat cantitatile de apa vor depasi 15. 20 l/mp. continuă pe România Liberă

METEO: Vremea continua sa se incalzeasca

ANM informeaza ca vremea continua sa se incalzeasca. in cursul zilei de miercuri cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare, dar numai izolat vor fi ploi slabe de scurta durata, dupa amiaza in regiunile nord-estice, iar spre seara in cele vestice si de nord-vest. Noaptea, innorarile se vor accentua si va ploua in interiorul arcului carpatic si la munte, unde aversele vor fi insotite de descarcari electrice.

Vremea continua sa se raceasca. Prognoza meteo pentru week-end

Vremea va continua sa se raceasca in cea mai mare parte a tarii, vineri, astfel ca temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 22 de grade, iar cele minime intre 0 grade si 10, potrivit.

METEO: Vremea se incalzeste usor

ANM informeaza ca vremea se va incalzi usor marti, cu temperaturi maxime cuprinse intre 14 si 24 de grade. Cerul va avea innorari temporare in cursul zilei, cand va ploua slab, local la munte, in centrul si estul tarii si izolat in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana, Banat si Oltenia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )