Libnet.ro
UNICEF

19:15

Meteorologii anunta canicula si disconfort termic pentru sambata si duminica

B1 B1,
Meteorologii anunta canicula si disconfort termic pentru sambata si duminica

Meteorologii anunta canicula si disconfort termic pentru sambata, fiind valabil in cea mai mare parte a zonelor de campie si de podis, iar duminica pe arii relativ extinse, in Oltenia, Mu. continuă pe B1

Meteorologii anunta canicula si disconfort termic pentru ziua de duminica

Meteorologii anunta canicula si disconfort termic pentru duminica, atentionarea fiind valabilainpe arii relativ extinse, in Oltenia, Muntenia si local in Moldova si.

Meteorologii anunta canicula vineri si sambata in toate zonele de campie si de podis

Meteorologii anunta canicula pentru vineri in regiunile sudice si sud-vestice, iar sambata, in toate zonele de campie si de podis. Sunt prognozate temperaturi de 34. 36 de grade, iar in sudul Olteniei si sud-vestul Munteniei, izolat chiar 37 de grade. Indicele temperatura-umezeala ITU) local va atinge si depasi usor pragul critic de 80 de unitati in special in Campia Romana si in Campia de Vest.

Canicula in toata tara, vineri si sambata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis joi o informare de canicula si disconfort termic, valabila vineri si sambata in toata tara. Ziua de duminica va fi si ea calduroasa, cu exceptia vestului Romaniei, unde temperaturile vor fi in scadere.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )