Libnet.ro
UNICEF

20:00

Metrorex da un contract de pana la 440 mil.euro, fara sa anunte; Ioan Rus: Nu stiu, nu ma intereseaza cui

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Metrorex da un contract de pana la 440 mil.euro, fara sa anunte; Ioan Rus: Nu stiu, nu ma intereseaza cui

Metrorex a atribuit un contract estimat la 440 milioane euro pentru achizitia de trenuri, dar nu a anuntat compania selectata, iar ministrul Transporturilor, Ioan Rus, afirma ca nu stie castigatorul si ca nici nu il intereseaza participantii la. continuă pe Wall-Street Ro

Metrorex da un contract de pana la 440 milioane euro, fara sa anunte/ Ioan Rus: Nu stiu, nu ma intereseaza cui

Metrorex a atribuit un contract estimat la 440 milioane euro pentru achizitia de trenuri, cel mai mare acord de acest tip pentru metroul bucurestean, dar nu a comunicat compania selectata, care ar urma sa fie anuntata in SEAP si Jurnalul Oficial al UE dupa solutionarea eventualelor contestatii, iar ministrul Transporturilor, Ioan Rus, afirma ca nu stie castigatorul si ca nici nu il intereseaza participantii la procedurile de achizitie organizate in minister.

Metrorex da un contract de pana la 440 milioane de euro, fara sa anunte. Reactia ministrului Transporturilor

Metrorex a atribuit un contract estimat la 440 milioane euro pentru achizitia de trenuri, dar nu a anuntat compania selectata, iar ministrul Transporturilor, Ioan Rus, afirma ca nu stie castigatorul si ca nici nu il intereseaza participantii la procedurile de achizitie organizate in minister. potrivit Mediafax.

Metrorex a atribuit un contract de 440 MILIOANE de euro, dar NU a anuntat cui

Metrorex a atribuit un contract estimat la 440 milioane euro pentru achizitia de trenuri, cel mai mare acord de acest tip pentru metroul bucurestean, dar nu a comunicat compania selectata, care ar urma sa fie.

Oltchim are un plan de reorganizare dupa doi ani de insolventa. Combinatul poate fi vandut pe minim 307 mil. euro

Adunarea Generala a Creditorilor Oltchim OLT) a aprobat, luni, planul de reorganizare a companiei, care prevede vanzarea combinatului din Ramnicu Valcea pentru minim 307 milioane euro.

Retailerul de fashion Debenhams a investit 1 mil. euro in magazinul din Bucuresti Mall

Dupa ce au iesit de pe piata romaneasca in urma cu un an si jumatate, britanicii de la Debenhams vor deschide pe 26 martie un department store de 2. 800 metri patrati in centrul comercial Bucuresti Mall, dupa o investitie care depaseste 1 milion de euro.

Romania a primit de la CE rambursari de 565 mil.euro in acest an, din care jumatate pentru transport

Romania a primit de la Comisia Europeana rambursari de circa 565 milioane euro de la inceputul anului, aferente aplicatiilor de plata transmise anul trecut, aproape jumatate din suma vizand transporturile, astfel ca rata de absorbtie a ajuns la peste.

Adama incepe constructia unui complex 77 de apartamente in Berceni, in care va investi 3 mil. euro

Dezvoltatorul imobiliar Adama, detinut de grupul austriac Immofinanz, incepe constructia unui nou complex imobiliar in cartierul Berceni din Bucuresti, cu 77 de apartamente, investitie de trei milioane de euro, care va fi sustinuta din fonduri proprii.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )