Libnet.ro
UNICEF

17:45

Mexic: Roman decedat, dupa ce a fost impuscat in cap de rivali (FOTO)

B1 B1,
Mexic: Roman decedat, dupa ce a fost impuscat in cap de rivali (FOTO)

Sorin Constantin Marcu, in varsta de 44 de ani, din Craiova, a murit pe loc dupa ce a fost impuscat in cap, pe strazile din orasul Cancun, Mexic, ca urmare a unor certuri intre bandele rivale. Familia. continuă pe B1

Roman executat in stil mafiot pe o strada din Cancun. A fost impuscat in cap prin luneta masinii sub ochii altui conational

Sorin Constantin Marcu, un barbat in varsta de 44 de ani originar din Craiova, a fost executat in stil mafiot pe o strada din Cancun, Mexic. Barbatul a fost impuscat in cap prin luneta masinii.

Un barbat din Craiova a fost executat in stil mafiot pe o strada din Cancun. A fost impuscat in cap prin luneta masinii de rivali

Sorin Constantin Marcu, in varsta de 44 de ani, din Craiova, a fost executat in stil mafiot pe o strada din Cancun, Mexic. Barbatul a fost impuscat in cap prin luneta masinii de rivali.

Roman executat in stil mafiot pe o strada din Mexic. A fost impuscat in cap prin luneta masinii

Un barbat in varsta de 44 de ani originar din Craiova, a fost executat in stil mafiot pe o strada din Cancun, Mexic, sub privirile unui alt craiovean, care se afla pe scaunul din dreapta al autoturismului condus de.

Hotul care i-a spart casa lui Hagi a fost impuscat de Politie! Ce a urmat parca e desprins din filme!

Hotul care i-a spart casa lui Gica Hagi a fost impuscat de politisti de mai multe ori. Ce s-a intamplat dupa aceea, a fost o adevarata minune, care, lipsita de explicatie, a fost pusa pe seama lui.

Povestea bunicului Costache, impuscat in cap in razboi. Durerea veteranului ajuns la 95 de ani: Suntem umiliti cu 600 de lei pe luna

Desi s-a pensionat in 1985, munceste si astazi. La cei 95 de ani pe care-i va implini in august 2018, vetereanul de razboi Tudor Costache, din Calarasi, nu se lasa invins. N-a facut-o nici pe front, cand a fost impuscat in ceafa, dar nici cand s-a incheiat razboiul si a muncit de toate pentru a-si asigura supravietuirea.

ULUITOR: A fost iMPUSCAT de mai multe ori! Gica Hagi este in stare de soc

Hotul care i-a spart casa lui Gica Hagi a scapat cu viata, dupa ce au fost trase 13 focuri de arma asupra lui. Individul a fost prins la jumatatea lunii martie, dupa ce a terorizat proprietarii de vile.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )