Libnet.ro
UNICEF

17:30

Miami 2015: Ultimul hop inaintea meciului Simona Halep - Serena Williams. Cum arata sferturile de finala

România Liberă România Liberă,
Miami 2015: Ultimul hop inaintea meciului Simona Halep - Serena Williams. Cum arata sferturile de finala

Sferturile de finala ale turneului de la Miami aduc noi meciuri puternice in circuitul WTA, dar si un ultimul obstacol pana la mult asteptata partida dintre Simona Halep si Serena Williams. continuă pe România Liberă

MIAMI 2015 Pennetta vrea 4-0 cu Simona Halep. Cod rosu de furtuna in optimi

Simona Halep, a treia jucatoare a lumii, va avea parte de un duel in care Flavia Pennetta a anuntat ca va da totul pentru a invinge. De cealalta parte, Simona vrea prima victorie din meciurile cu italianca, astfel ca partida din optimi, de la Miami, se anunta una puternica.

Simona Halep la Miami: ce o ingrijoreaza inaintea meciului din turul III si ce si-a propus pentru duelul cu Giorgi

Simona Halep a trecut, in turul II, de o adeversara cu care nu se mai intalnise in circuitul WTA, iar la final a admis ca acest amanunt i-a ingreunat meciul decis in trei seturi. Constanteanca de 23 de ani n-a jucat nici cu Camila Giorgi pana acum, insa nu aceasta e principala ei grija.

Simona Halep la Miami: s-a anuntat ora meciului ei de astazi cu Camila Giorgi. Va fi prima partida a zilei

Simona Halep poate bifa o performanta, in premiera, la Miami, daca va trece, astazi, de o adversara pe care n-a mai intalnit-o niciodata in circuitul WTA.

Adversara Simonei Halep lauda progresul romancei. Ce a declarat inaintea meciului de maine

Italianca Flavia Pennetta a declarat ca Simona Halep a progresat mult de la ultima lor intalnire directa. inainte de meciul pe care il va avea maine inaintea romancei, Flavia Pennetta a spus ca va face totul.

Simona Halep, replica acida catre loja ei

Simona Halep a tinut sa strige catre membrii echipei sale aflati in loja de la Miami, in timpul meciului jucat marti dimineata cu Flavia Pennetta.

Lectie de viata de la Simona Halep. Niciodata nu se arunca prosopul

Condusa cu 5-2 in setul secund al meciului cu Flavia Pennetta din optimile turneului de la Miami, Simona Halep a oferit o noua imagine emblematica despre determinarea si ambitia de care da dovada.

Live Text Miami 2015. Simona Halep - Sloane Stephens: miercuri seara. Sansa unei victorii mari in fata americancei

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie 3, va juca, miercuri seara, impotriva americancei Sloane Stephens, locul 45 WTA, in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami. Romanca va avea sanse unei victorii importante in cea de a cincea intalnire cu Stephens.

Miami 2015. Simona Halep s-a calificat in sferturi, dupa 6-3, 7-5, cu Pennetta. A spart gheata cu italianca!

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie 3, s-a calificat in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami, dupa ce a eliminat-o pe Flavia Pennetta, cu scorul de 6-3, 7-5.

Live Text Miami 2015. Simona Halep - Flavia Pennetta: marti, ora 04.00. Fara victorie in fata italiencei

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, va juca marti dimineata, incepand cu ora 04. 00 ora Romaniei), impotriva Flaviei Pennetta, a 15-a favorita, in optimile turneului Premier Mandatory de la Miami.

Live Text Miami 2015. Halep - Pennetta: marti, ora 04.00. Simona, fara victorie in fata italiencei

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, va juca marti dimineata, incepand cu ora 04. 00 ora Romaniei), impotriva Flaviei Pennetta, a 15-a favorita, in optimile turneului Premier Mandatory de la Miami.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )