Libnet.ro
UNICEF

01:06

Lectie de viata de la Simona Halep. Niciodata nu se arunca prosopul

Online Sport Online Sport,
Lectie de viata de la Simona Halep. Niciodata nu se arunca prosopul

Condusa cu 5-2 in setul secund al meciului cu Flavia Pennetta din optimile turneului de la Miami, Simona Halep a oferit o noua imagine emblematica despre determinarea si ambitia de care da dovada. continuă pe Online Sport

Simona Halep isi cunoaste adversara din optimile turneului de la Miami. N-a castigat niciodata in fata ei

Pentru un loc in sferturile de finala Simona Halep va juca la Miami Open impotriva unei alte jucatoare din Italia.

Simona Halep la Miami: adversara de cosmar pentru romanca in optimi. N-a invins-o niciodata in trei incercari

Simona Halep a ajuns, in premiera, in optimile turneului de la Miami, insa daca vrea sa treaca in sferturi, atunci va avea nevoie de o prestatie cu adevarat speciala.

Simona Halep la Miami Open: romanca a reusit o performanta in premiera si e in optimile turneului. Cum a ajutat-o Ionita

Ucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, duminica, pe sportiva italiana Camila Giorgi, locul 37 WTA si cap de serie numarul 30, cu scorul de 6-4, 7-5, si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory Miami Open.

Simona Halep la Miami: romanca a reusit o performanta in premiera si e in optimile turneului. Cum a ajutat-o Ionita

Simona Halep a trecut, in turul III, de Camila Giorgi Italia, 37 WTA) si e in optimile turneului de la Miami. Constanteanca de 23 de ani a avut doua momente dificile peste care a trecut cu ajutorul antrenorului ei.

Simona Halep la Miami: s-a anuntat ora meciului ei de astazi cu Camila Giorgi. Va fi prima partida a zilei

Simona Halep poate bifa o performanta, in premiera, la Miami, daca va trece, astazi, de o adversara pe care n-a mai intalnit-o niciodata in circuitul WTA.

FOTO Imagini rare cu Simona Halep si portretul campioanei: Ea este trofeul meu

In incercarea de a-i descoperii pe dascalii care i-au calauzit primii pasi in viata Simonei Halep, Click! a vizitat Scoala Gimnaziala nr. 30, acolo unde Halep a invatat in clasele primare.

Simona Halep la Miami. CTP explica diferenta dintre ea si Penetta: Simona a fost linistita ca si cum se uita la film

Simona Halep a trecut de italianca Flavia Penetta si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Miami, iar victoria ei a starnit reactii in toata lumea.

Presa internationala: Simona Halep parca zboara

Simona Halep a ajuns printre cele mai bune opt jucatoare de la Miami turneu de categorie Premier Mandatory), dupa ce a invins-o pe Flavia Pennetta. Presa internationala o lauda pe sportiva din Romania: Halep parca zboara. 13 la rand pentru Simona, jucatoare care arata o forma senzationala.

VIDEO Simona Halep la Miami: a ajuns in sferturi, dar a fost un car de nervi. Cu cine s-a certat din tribune in setul doi

Simona Halep mai are doi pasi pana la finala turneului de la Miami, dupa ce a trecut de Flavia Pennetta Italia, 28 WTA), adversara pe care a invins-o dupa trei incercari esuate. Totusi, victoria obtinuta de Halep a fost marcata de un moment bizar.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Flavia Pennetta 6-3; 7-5 Mental de fier/ Simona este in sferturi cu Stephens/ Meci foarte greu si o revenire incredibila in setul doi

Simona Halep a reusit o victorie fantastica in fata italiencei Flavia Pennetta, scor 6-3, 7-5, si se califica in sferturi unde o va intalni pe americanca S. Stephens. Partida a fost una spectaculoasa, cu lovituri incredibile si multe rasturnari de situatie vezi live text). Daca primul set a fost dominat de o Halep mai constanta, in setul doi am asistat probabil la cea mai spectaculoasa revenire a Simonei tinand cont si de calitatea excelenta a jocului prestat de Pennetta, un set doi pe care italianca nu-l va uita multa vreme si nu va intelege cum a fost posibil sa-l piarda de la 5-2. vezi video cu cele mai spectaculoase schimburi de mingi.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )