Libnet.ro
UNICEF

09:45

Miami Open: Novak Djokovici si Andy Murray, in finala masculina. Sarbul l-a batut deja de doua ori in 2015

Adevărul Adevărul,
Miami Open: Novak Djokovici si Andy Murray, in finala masculina. Sarbul l-a batut deja de doua ori in 2015

Numarul 1 mondial, Novak Djokovici, s-a calificat in finala turneului de la Miami, dotat cu premii totale de 5. 235 de dolari. continuă pe Adevărul

Novak Djokovici s-a calificat in finala la Miami

Novak Djokovic s-a calificat in finala turneului de la Miami dupa ce l-a invins cu 7-6 7-3) 6-2 pe americanul John Isner. Jucatorul sarb il va intalni duminica in finala competitiei ATP cu premii de 5,4 mil. dolari pe scotianul Andy Murray.

Miami Open 2015: Novak Djokovici s-a calificat in finala

Numarul 1 mondial, Novak Djokovici, s-a calificat in finala turneului de la Miami, dotat cu premii totale de 5. 235 de dolari.

Novak Djokovici s-a calificat in finala turneului de la Miami

Jucatorul de tenis Novak Djokovici, numarul 1 mondial, s-a calificat in finala turneului de la Miami, dupa ce l-a invins in semifinale pe americanul John Isner, informeaza site-ul competitiei. Djokovici a trecut.

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, eliminata in sferturile de finala de la Miami Open

Perechea formata din Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer, cap de serie numarul 4, a fost eliminata, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului Miami Open.

Simona Halep - Serena Williams la Miami Open. Romanca depasit o importanta borna financiara din castiguri

Simona Halep - Serena Williams la Miami Open a fost meciul in care jucatoarea noastra a ratat calificarea in finala dar a facut o figura foarte frumoasa, apreciata unanim de toata lumea tenisului.

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer a fost eliminata in sferturi, la Miami Open

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, cap de serie numarul 4, a fost eliminata, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului Miami Open, informeaza Mediafax. Tecau.

Monica Niculescu, ELIMINATA in sferturile de la Miami Open

Perechea Monica Niculescu/Alexandra Panova Romania/Rusia) a fost eliminata, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu la Miami Open, dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari. Niculescu.

Miami Open 2015: Monica Niculescu, eliminata in sferturi la dublu

Perechea Monica Niculescu/Alexandra Panova Romania/Rusia) a fost eliminata, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu la Miami Open, dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari, potrivit Mediafax.

Simona Halep - Serena Williams la Miami Open:adevarul.ro le ofera solutia celor care nu pot vedea meciul mult asteptat la televizor

Simona Halep si Serena Williams vor juca, de la ora 04. 00, in semifinala Miami Open. Halep si Williams ar fi trebuit sa se intalneasca in semifinalele turneului de laIndian Wells, insa partida nu s-a mai disputat, dupa ce americanca s-a accidentat. La Miami Open insa, confruntarea va avea loc, cu siguranta, insa ea ridica o problema pentru fanii Simonei.

Simona Halep o intalneste pe Serena Williams, de la ora 04:00, in semifinalele turneului Miami Open

Romanca Simona Halep o va intalni vineri, de la ora 04:00, pe americanca Serena Williams in semifinalele turneului Miami Open. Am jucat repede cu Stephens, am facut cel mai bun tenis al meu, a revenit spectaculos.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2534 seconds )