Libnet.ro
UNICEF

07:45

Novak Djokovici s-a calificat in finala turneului de la Miami

B1 B1,
Novak Djokovici s-a calificat in finala turneului de la Miami

Jucatorul de tenis Novak Djokovici, numarul 1 mondial, s-a calificat in finala turneului de la Miami, dupa ce l-a invins in semifinale pe americanul John Isner, informeaza site-ul competitiei. Djokovici a trecut. continuă pe B1

Miami Open 2015: Novak Djokovici s-a calificat in finala

Numarul 1 mondial, Novak Djokovici, s-a calificat in finala turneului de la Miami, dotat cu premii totale de 5. 235 de dolari.

Novak Djokovici s-a calificat in finala la Miami

Novak Djokovic s-a calificat in finala turneului de la Miami dupa ce l-a invins cu 7-6 7-3) 6-2 pe americanul John Isner. Jucatorul sarb il va intalni duminica in finala competitiei ATP cu premii de 5,4 mil. dolari pe scotianul Andy Murray.

Miami Open: Novak Djokovici si Andy Murray, in finala masculina. Sarbul l-a batut deja de doua ori in 2015

Numarul 1 mondial, Novak Djokovici, s-a calificat in finala turneului de la Miami, dotat cu premii totale de 5. 235 de dolari.

Novak Djokovic s-a calificat in finala la Miami Open

Numarul 1 mondial, Novak Djokovic, s-a calificat in finala turneului de la Miami, dotat cu premii totale de 5. 235 de dolari, informeaza Mediafax. Djokovic a trecut in semifinale de americanul.

Cine este prima finalista a turneului Miami Open 2015

Jucatoarea spaniola Carla Suarez Navarro, locul 12 WTA, s-a calificat, joi, in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, ea urmand sa o aiba ca adversara in ultimul act al competitiei pe castigatoarea semifinalei Simona Halep - Serena Williams, potrivit Mediafax.

Simona Halep o intalneste pe Serena Williams, de la ora 04:00, in semifinalele turneului Miami Open

Romanca Simona Halep o va intalni vineri, de la ora 04:00, pe americanca Serena Williams in semifinalele turneului Miami Open. Am jucat repede cu Stephens, am facut cel mai bun tenis al meu, a revenit spectaculos.

WTA Miami: Carla Suarez Navarro s-a calificat in finala

Carla Suarez Navarro favorita 12) s-a calificat, joi, in finala turneului Premier Mandatory de la Miami, dupa ce a trecut, in doua seturi, de Andrea Petkovic cap de serie numarul 9).

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )