Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep - Serena Williams la Miami Open:adevarul.ro le ofera solutia celor care nu pot vedea meciul mult asteptat la televizor

Adevărul Adevărul,
Simona Halep - Serena Williams la Miami Open:adevarul.ro le ofera solutia celor care nu pot vedea meciul mult asteptat la televizor

Simona Halep si Serena Williams vor juca, de la ora 04. 00, in semifinala Miami Open. Halep si Williams ar fi trebuit sa se intalneasca in semifinalele turneului de laIndian Wells, insa partida nu s-a mai disputat, dupa ce americanca s-a accidentat. La Miami Open insa, confruntarea va avea loc, cu siguranta, insa ea ridica o problema pentru fanii Simonei. continuă pe Adevărul

Simona Halep - Serena Williams la Miami:adevarul.ro le ofera solutia celor care nu pot vedea meciul mult asteptat la televizor

Simona Halep si Serena Williams vor juca, de la ora 04. 00, in semifinala Miami Open. Halep si Williams ar fi trebuit sa se intalneasca in semifinalele turneului de laIndian Wells, insa partida nu s-a mai disputat, dupa ce americanca s-a accidentat. La Miami Open insa, confruntarea va avea loc, cu siguranta, insa ea ridica o problema pentru fanii Simonei.

LIVE MIAMI OPEN Simona Halep-Serena Williams in semifinale (vineri dimineata, ora 4:00). Declaratii si istoria intalnirilor directe

Meciul care le opune pe cele mai in forma jucatoare ale anului, Simona Halep si Serena Williams, este fara doar si poate cea mai asteptata intalnire din 2015 in tenisul mondial feminin. Partida este live text in aceasta pagina, vineri dimineata, cu incepere de la ora 4:00.

Live Text Miami 2015. Simona Halep - Serena Williams: vineri, ora 04.00. Adevarata finala a turneului de la Miami

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3 si liderul mondial Serena Williams se vor confrunta, vineri, de la ora 04. 00, intr-un meci mult asteptat, din semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

Miami 2015: Ultimul hop inaintea meciului Simona Halep - Serena Williams. Cum arata sferturile de finala

Sferturile de finala ale turneului de la Miami aduc noi meciuri puternice in circuitul WTA, dar si un ultimul obstacol pana la mult asteptata partida dintre Simona Halep si Serena Williams.

Cine este prima finalista a turneului Miami Open 2015

Jucatoarea spaniola Carla Suarez Navarro, locul 12 WTA, s-a calificat, joi, in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, ea urmand sa o aiba ca adversara in ultimul act al competitiei pe castigatoarea semifinalei Simona Halep - Serena Williams, potrivit Mediafax.

Simona Halep la Miami. Interviu cu Simona, inaintea partidei cu Serena Williams: Nu ma gandesc la locul 1, cat ea inca mai joaca

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams vineri dimineata, de la ora 04. 00, in semifinalele turneului Miami Open.

Simona Halep iNVINGE la Miami si SE CALIFICA in semifinale

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Miami, dupa ce a invins-o pe americanca Sloane Stephens. Daca in primul set, Simona nu a avut nicio problema sa se impuna, lucrurile s-au complicat.

Presa internationala, cu ochii pe semifinala de vis dintre Simona Halep si Serena Williams

Calificarea Simonei Halep in semifinalele turneului de la Miami a facut inconjurul lumii, deoarece astfel va putea avea loc cel mai asteptat meci al anului, cel dintre romanca si liderul mondial Serena Williams.

Simona Halep la Miami. Cand are loc marele meci cu Serena Williams si ce a spus Simona despre aceasta partida

Simona Halep si Serena Williams s-au calificat in semifinale la Miami Open si, de data aceasta, americanca nu va mai abandona inaintea confruntarii cu romanca.

Simona Halep la Miami. Simona va fi principala jucatoare care va contestapozitia Serenei Williams

Simona Halep a invins-o pe Sloane Stephens in sferturile turneului Miami Open si s-a calificat in semifinale, unde o va intalni pe Serena Williams.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )