Libnet.ro
UNICEF

01:05

Miami Open: Tecau si Rojer, invinsi in primul tur

România Liberă România Liberă,
Miami Open: Tecau si Rojer, invinsi in primul tur

Perechea formata din tenismanul roman Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer a fost invinsa, sambata, de cuplul francez Jeremy Chardy/Fabrice Martin, cu 7-6 7), 7-6 4). continuă pe România Liberă

LIVE TEXT: Miami Masters 1000. Irina Camelia Begu joaca in primul tur in compania Mariei Sakkari (Grecia )

Irina Begu 25 ani, 35 WTA) va juca in runda inaugurala la Miami Open astazi cu grecoaica Maria Sakkari 20 ani, 131 WTA), venita din calificari. Ora de start a partidei dintre Begu si Sakkari este 21. 30 ora Romaniei).

Sperietura pentru Serena Williams in primul meci la Miami Open

Serena Williams, principala favorita la castigarea Miami Open, turneul WTA Premier Mandatory de 6. 8 de dolari care tine capul de afis in tenisul feminin in aceasta perioada, a avut nevoie de trei seturi pentru a ajunge in turul al treilea.

Simona Halep joaca impotriva unei rusoaice in primul meci la Miami Open. Update: ziua si ora meciului

Cap de serie numarul 5 la turneul Miami Open, dotat cu premii totale in valoare de 6. 8 milioane de dolari, Simona Halep va intalni o jucatoare din Rusia aflata intr-o forma foarte buna in aceasta perioada a anului.

LIVE Simona Halep cu Julia Goerges in turul 3 la Miami Open

Simona Halep joaca in aceasta seara, undeva dupa ora 21:00, cu Julia Goerges din Germania in turul 3 la Miami Open.

Simona Halep o invinge pe Daria Kasatkina in turul 2 la Miami Open

Simona Halep a invins-o perusoaica Daria Kasatkina in turul 2 al Miami Open, turneu WTA Premier Mandatory de 6. 8 milioane de dolari dupa un meci de doua seturi incheiat dupa o ora si 24 de minute. Pentru Halep este a 10-a victorie din cariera in turneul de la Miami.

Miami Open: Halep a invins-o pe Goerges. Cu cine va lupta in faza urmatoare

Halep a invins-o, cu scorul de 6-4, 6-1, pe germana Julia Goerges si s-a calificat in optimile de finala ale Miami Open.

Repetitie pentru Fed Cup: Simona Halep face instructie cu Julia Goerges si ajunge in optimi la Miami Open

Simona Halep a jucat sambata seara dupa ora Romaniei)cu Julia Goerges din Germania in turul 3 la Miami Open si a obtinut calificarea in optimile de finala dupa un meci de doua seturi.

inca o favorita a fost eliminata la Miami Open, dar a depasit-o deocamdata pe Halep in ierarhia WTA

Simona Halep evolueaza in aceasta seara, in turul al treilea la simplu la Miami Open, impotriva germanei Julia Goerges, pozitia 66 in clasamentul mondial. Romanca a rasuflat usurata, deoarece favorita pe care o putea intalni in semifinale a fost eliminata astazi.

Simona Halep s-a retras din proba de dublu de la Miami Open. Motivul invocat de romanca

Simona Halep si sportiva slovaca Daniela Hantuchova, cu care romanca urma sa faca pereche la Miami Open, s-au retras din proba de dublu a turneului de categorie Premier Mandatory, din cauza unor probleme.

Miami Open: Halep o va infrunta, sambata, pe Goerges

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 5, o va infrunta, sambata, pe Julia Goerges, locul 66 WTA, in al treilea meci programat pe terenul 1, la Miami Open, nu inainte de ora 17.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )