Libnet.ro
UNICEF

15:00

Repetitie pentru Fed Cup: Simona Halep face instructie cu Julia Goerges si ajunge in optimi la Miami Open

Online Sport Online Sport,
Repetitie pentru Fed Cup: Simona Halep face instructie cu Julia Goerges si ajunge in optimi la Miami Open

Simona Halep a jucat sambata seara dupa ora Romaniei)cu Julia Goerges din Germania in turul 3 la Miami Open si a obtinut calificarea in optimile de finala dupa un meci de doua seturi. continuă pe Online Sport

WTA Miami: Simona Halep vs Julia Goerges 6-4, 6-1/ Halep, in optimi - Urmeaza duelul cu Heather Watson

Simona Halep 5 WTA) a avut nevoie de o ora si 34 de minute pentru a castiga partida cu Julia Goerges 66 WTA), din Germania, rezultat in urma caruia sportiva nascuta la Constanta s-a calificat in optimile turneului WTA de la Miami. Pentru un loc in sferturile competitiei, Simona va lupta cu Heather Watson Marea Britanie, locul 69 WTA).

Simona Halep o invinge pe Daria Kasatkina in turul 2 la Miami Open

Simona Halep a invins-o perusoaica Daria Kasatkina in turul 2 al Miami Open, turneu WTA Premier Mandatory de 6. 8 milioane de dolari dupa un meci de doua seturi incheiat dupa o ora si 24 de minute. Pentru Halep este a 10-a victorie din cariera in turneul de la Miami.

Simona Halep se califica in turul 3 la Miami dupa 6-1, 7-5 cu Daria Kasatkina. Ce adversara va intalni Halep

Simona Halep 24 de ani, 5 WTA) a eliminat-o in doua seturi: 6-1, 7-5 pe Daria Kasatkina 18 ANI, 36 WTA) in turul secund la Miami Open 2016. Simona Halep, o va avea ca adversara in turul 3 pe Julia Goerges din Germania 66 WTA). Goerges a trecut in precedentul tur de australianca Samantha Stosur 27 WTA). Meciul dintre Halep si Goerges in turul 3 se va disputa pe 27 Martie de la ora 17.

Simona Halep s-a razgandit: Nu mai sunt asa sigura ca trebuie sa ma operez

Simona Halep a declarat pentru Miami Herald ca operatia de deviatie de sept nu mai este o prioritate. Simona va juca la Miami Open in turul al doilea.

Anunt surprinzator facut de Simona Halep: Nu mai sunt asa sigura

Simona Halep, locul 5 WTA, va participa in aceasta perioada la turneul de la Miami, unde va juca in turul doi cu Daria Kastkina. inainte de a juca primul meci la turneul american, Halep a vorbit pe.

Simona Halep a invins-o pe Julia Goerges! Pe cine va intalni in optimi

Simona Halep locul 5 WTA) a avut emotii doar pe inceputul meciului cu Julia Goerges locul 66 WTA), cand era condusa cu 3-0. A revenit, a luptat si si-a adjudecat primul set, scor 6-4, dupa 58 de.

LIVE Simona Halep cu Julia Goerges in turul 3 la Miami Open

Simona Halep joaca in aceasta seara, undeva dupa ora 21:00, cu Julia Goerges din Germania in turul 3 la Miami Open.

Simona Halep s-a retras din turneul de dublu de la Miami

Jucatoarea Simona Halep ar fi trebuit sa joace la dublu in turneul de la Miami alaturi de slovaca Daniela Hantuchova, insa sportiva noastra a anunta ca renunta.

Simona Halep s-a retras din proba de dublu de la Miami Open. Motivul invocat de romanca

Simona Halep si sportiva slovaca Daniela Hantuchova, cu care romanca urma sa faca pereche la Miami Open, s-au retras din proba de dublu a turneului de categorie Premier Mandatory, din cauza unor probleme.

Simona Halep are iar probleme de sanatate. Romanca s-a retras din proba de dublu a turneului de la Miami

Simona Halep si sportiva slovaca Daniela Hantuchova, cu care romanca urma sa faca pereche la Miami Open, s-au retras din proba de dublu a turneului de categorie Premier Mandatory.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )