Libnet.ro
UNICEF

01:05

O mica gimnasta din Romania cucereste Spania

Antena3 Antena3,
O mica gimnasta din Romania cucereste Spania

Nu o cheama Nadia, ci Sandra. Are sapte ani si jumatate si viseaza sa ajunga campioana mondiala si olimpica. E poate visul oricarei fetite care a pasit pe un covor de gimnastica. Dar Sandra are. continuă pe Antena3

LukOil cere interventia CE in ancheta din Romania. Compania critica masurile luate de o instanta mica

LukOil a cerut interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania care vizeaza compania, argumentand ca este vorba de masuri impuse de o instanta judiciara relativ mica, dar care au un impact european.

LukOil cere interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania

LukOil a cerut interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania care vizeaza compania, argumentand ca este vorba de masuri impuse de o instanta judiciara relativ mica dar care au un impact european, potrivit Mediafax. Thomas Muller, vicepresedintele LukOil, a atras atentia ca ar putea fi puse sub sechestru active in valoare de 2,2 miliarde de euro, inclusiv conturi bancare din Marea Britanie si Olanda.

LukOil cere interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania

LukOil a cerut interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania care vizeaza compania, argumentand ca este vorba de masuri impuse de o instanta judiciara relativ mica dar care au un impact.

Lukoil CERE interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania

LukOil a cerut interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania care vizeaza compania. Motivele invocate de compania rusa il constituie masuri impuse de o instanta judiciara relativ mica, dar care au un impact european.

Sat plutitor in Banat: Prima statiune lacustra din Romania va fi construita pe Clisura Dunarii (VIDEO)

Un complex de casute asezate pe piloni in mijlocul apei se construieste la Berzasca, in judetul Caras-Severin, pe Clisura Dunarii, devenind primul sat lacustru din Romania. Cele 30 de locuinte sunt destinate.

Musulmanii din Romania celebreaza azi sfarsitul Ramadanului. Urmeaza trei zile de sarbatoare

Comunitatea musulmana din Romania celebreaza azi sfarsitul Ramadanului. Dupa o luna in care nu au mancat si nu au baut nimic de la ivirea zorilor si pana la apusul soarelui, urmeaza trei zile de.

Spitalele din Romania, un pericol pentru pacienti. Vezi imagini cu camera ascunsa

Unele spitale din Romania au devenit un pericol pentru pacienti. Oamenii spun ca pleaca mai bolnavi decat atunci cand s-au internat. Si nu este de mirare deloc. Toaletele sunt, in unele cazuri, adevar.

IKEA, cel mai mare proprietar de paduri din Romania

Kea a cumparat cele 33. 600 de hectare de padure de la o firma suedeza, Greengold, condusa de fostii parteneri ai universitatii americane Harvard in Romania, si devine astfel cel mai mare proprietar de paduri din Romania.

Robbie Williams a plecat din Romania astazi, la ora 14.00, cu un avion privat

Robbie Williams, care a concertat, vineri seara, in Piata Constitutiei din Bucuresti, a plecat din Romania sambata, la ora 14. 00, cu un avion privat, au declarat surse.

Oradea: Prima statuie a lui Nelson Mandela din Romania a fost dezvelita vineri in prezenta ambasadorului Africii de Sud

Prima statuie a lui Nelson Mandela din Romania a fost dezvelita vineri, la Primaria Oradea, in prezenta doamnei ambasador a Africii de Sud, Tenjiwe Mtintso. Statuia a fost realizata de sculptorul Gero Katalin si a.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )