Libnet.ro
UNICEF

19:00

Michael Hayden: Statele folosesc cibernetica pentru a fura din alte locuri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Michael Hayden: Statele folosesc cibernetica pentru a fura din alte locuri

Statele se folosesc de cibernetica pentru a ameninta sau pentru a fura de la alte state, a declarat Michael Hayden, fostul sef al serviciilor secrete americane, vineri, intr-o conferinta care a avut loc la Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Fostul sef al NSA si CIA, Michael Hayden: Nu exista intimitate pe internet. Este un spatiu care a fost creat sa nu fie sigur

Fostul sef al National Security Agency si Central Intelligence Agency, generalul Michael Hayden, a discutat in cadrul unui interviu acordat postului de televiziune Realitatea TV despre teme precum securitatea cibernetica, colectarea informatiilor si modul in care spatiul privat din mediul online este de multe ori incalcat.

Generalul Michael Hayden, fost sef al CIA si NSA, sustine un discurs la Banca Nationala a Romaniei

Omul care in urma cu doar cativa ani controla toate serviciile de informatii ale Statelor Unite ale Americii se afla in Bucuresti si va sustine vineri, de la ora 17. 00, un discurs despre securitatea cibernetica.

NOAPTE ALBA pentru autoritati din toata tara

O gravida a fost la un pas sa nasca in masina, pe un drum din judetul Calarasi. Autoturismul in care se afla impereuna cu sotul ei a ramas blocat in troiene. Dupa mai bine de o ora, femeia a ajuns .

Liberalii pregatesc strategia pentru alegerile din 2014

Activitatea ministrilor liberali va fi analizata in delegatia permanenta a partidului. Membrii PNL se intalnesc in acest sfarsit de saptamana la Sinaia unde vor discuta despre strategia partidului pentru.

Un american, urmarit penal pentru pornografie din razbunare

FBI l-a arestat, joi, pe Hunter Moore, acuzandu-l ca ar spart conturile de e-mail ale mai multor persoane, pentru a sustrage fotografii compromitatoare cu acestia, pe care urma sa le incarce pe propriul site, isanyoneup. com, potrivit The Guardian.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1935 seconds )