Libnet.ro
UNICEF

01:06

Microsoft cheama in instanta Samsung pentru incalcarea unui acord privind folosirea reciproca a unor patente

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Microsoft cheama in instanta Samsung pentru incalcarea unui acord privind folosirea reciproca a unor patente

Microsoft a dat in judecata Samsung Electronics, la un tribunal din Manhattan, acuzand compania sud-coreeana ca a incalcat un acord din 2011 privind folosirea reciproca a unor patente, relateaza Bloomberg, potrivit Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Microsoft a dat in judecata Samsung pentru incalcarea unui acord referitor la utilizarea patentelor

Microsoft a dat in judecata Samsung Electronics, la un tribunal din Manhattan, acuzand compania sud-coreeana ca a incalcat un acord din 2011 privind folosirea reciproca a unor patente, relateaza Bloomberg.

Microsoft a dat in judecata Samsung pentru incalcarea unui acord de patent

Microsoft a dat in judecata Samsung, la un tribunal din Manhattan, acuzand compania sud-coreeana ca a incalcat un acord din 2011 privind folosirea reciproca a unor patente, relateaza Bloomberg.

Microsoft da in judecata Samsung Electronics pentru incalcarea unui acord

Microsoft a dat in judecata Samsung Electronics, la un tribunal din Manhattan, acuzand compania sud-coreeana ca a incalcat un acord din 2011 privind folosirea reciproca a unor patente, relateaza Bloomberg,.

Operatiunea israeliana in Fasia Gaza: Presedintele Egiptului avertizeaza ca intarzierile complica eforturile pentru obtinerea unui acord de incetare a focului

Presedintele egiptean Abdel Fattah al-Sisi a avertizat sambata ca planul de incetare a focului propus de tara sa ofera sansa incheierii conflictului din Gaza intre israel si Hamas, insa a avertizat ca intarzierile in adoptarea acestui plan complica situatia, transmite Reuters.

Guvernul Ponta l-a schimbat din functie pe prefectul de Harghita care atacase in instanta memorandumul pentru autonomia Tinutului Secuiesc. In locul sau a fost numit un prefect UDMR

Guvernul Ponta l-a schimbat din functia de prefect de Harghita pe Adrian-Jean Andrei, care atacase in instanta o serie de hotarari de consilii locale din judet privind autonomia asa-numitului Tinut Secuiesc. Fostul prefect, care era sustinut de PSD Harghita, a declarat, pentru HotNews, ca era in concediu cand a fost schimbat din functie. In locul lui a fost numit prefect al judetului Harghita Petres Sandor, sustinut de UDMR, printr-o hotarare de guvern semnata de premierul Victor Ponta. De asemenea, in Mures, UNPR si-a pus prefectul plin, iar UDMR subprefectul.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1931 seconds )