Libnet.ro
UNICEF

05:30

Microsoft implineste astazi 40 de ani: Care este viitorul companiei dupa Windows

Playtech Playtech,
Microsoft implineste astazi 40 de ani: Care este viitorul companiei dupa Windows

Pe4 aprilie, in urma cu 40 de ani, Bill Gates si Paul Allen fondau Microsoft, punand astfel bazele uneia dintre cele mai mari companii din domeniul IT. La fel ca in multe alte situatii, Microsoft a luat nastere doar dupa ce fondatorii s-au confruntat cu esecuri. Prima companie pornita de Paul Allen si Bill Gates []. continuă pe Playtech

Radu Mazare, arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita

Instanta suprema a decis definitiv, azi, ca primarul Constantei, Radu Mazare, sa fie arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro, de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii si respectiv castigarea unei licitatii.

Vanghelie care este a fost exclus din partidul care nu este

Mircea Geoana a lasat de inteles ca Marian Vanghelie nu va face parte din Partidul Socialist Roman PSRO), noul partid politic care inca nu a fost inregistrat la tribunal. Asadar, din cauza problemelor cu Justitia, primarul care este, Marian Vanghelie, a fost lasat din brate, cel putin ca imagine, de prietenul sau Mircea Geoana.

Despagubiri record in Statele Unite. Chrysler va trebui sa plateasca 150 de milioane de dolari. Care este motivul

150 de milioane de dolari. Atat va trebui sa plateasca producatorul auto american Crysler dupa moartea unui baiat de patru ani intr-un accident din 2012 cand rezervorul Jeep-ului in care se afla a luat foc in urma unei coliziuni.

Faze tari: O broscuta Transformers, descoperita in jungla din Ecuador; Tactica incredibila a unei femei de 21 de ani care a reusit sa jefuiasca 15 barbati dupa ce i-a sedus online; A dat 60.151 de lei sa-si spele iubita in ciocolata

Experienta traumatizanta a unei tinere dupa ce si-a pus extensii de par. Medicii i-au facut o gaura in cap pentru a o salva. Extensiile de par i-au provocat. Crima si pedeapsa. Postarea de pe Facebook care i-a adus o condamnare de noua ani de inchisoare. Jordan Sim-Mutch, un.

Varsta fericirii: care este varsta la care poti cunoaste adevarata fericirii, potrivit stiintei

Varsta fericirii este considerata, in mod eronat, copilaria si adolescenta de catre oamenii adulti, bineinteles. Dar studiile stiintifice arata ca oamenii cunosc adevarata fericire abia cand mai inainteaza in varsta! .

Show-ul Romanii au talent, in vizorul CNA. Care este motivul

Consiliul National al Audiovizualului CNA) va analiza, saptamana viitoare, o editie a emisiunii Romanii au talent, in care a fost promovat un concurent care ar fi fost condamnat pentru complicitate la o crima, informeaza Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )