Libnet.ro
UNICEF

06:45

Microsoft a lansat Office pentru iPhone, dar nu toti utilizatorii il pot folosi.

România Liberă România Liberă,
Microsoft a lansat Office pentru iPhone, dar nu toti utilizatorii il pot folosi.

Unii posesorii de iPhone sunt, de vineri, mai fericiti, pentru ca Microsoft a anuntat lansarea aplicatiei Office Mobile, anunta portalul CNET. Astfel, desi aplicatia poate fi descarcata, gratuit, de pe iTunes Store, doar abonatii serviciului Office 365 o vor putea folosi. Mai mult, chiar daca te numeri printre abonati, nu vei putea folosi Office pe iPad, pentru ca aceasta versiune nu este optimizata pentru tablete. Versiunea pentru iOS este foarte asemanatoare cu cea de Windows Phone si are . continuă pe România Liberă

Microsoft a lansat Office pentru iPhone, dar nu toti utilizatorii il pot folosi. Vezi de ce.

Unii posesorii de iPhone sunt, de vineri, mai fericiti, pentru ca Microsoft a anuntat lansarea aplicatiei Office Mobile pentru iOS, informeaza portalul CNET. Astfel, desi aplicatia poate fi descarcata gratuit de pe iTunes Store, doar abonatii pachetului Office 365 o vor putea folosi. Acest pachet acopera pana la cinci dispozitive, inclusiv tablete Windows, PC-uri si Mac-uri. Versiunea Office Mobile pentru iOS este foarte asemanatoare cu cea pentru Windows Phone si are aceleasi .

Microsoft a lansat Office pentru iPhone, nu si pentru iPad.

Microsoft a lansat pachetul Office pentru terminalele cu sistem de operare iOS, in special pentru iPhone, dar nu si pentru iPad, deoarece versiunea nu este optimizata pentru tablete, potrivit noteaza CNET. Astfel, Microsoft livreaza Office Mobile pentru iPhone numai abonatilor la serviciul sau Office 365, fiind totusi un pas spre celebrul serviciu pentru productivitate pe cea mai profitabila platforma mobila. Zvonurile despre un Office pentru iPhone si Android au fost confirmate de Microsoft, .

Microsoft a lansat Office pentru iPhone, insa nu si pentru iPad

Celebra suita Office a fost lansata pentru terminalele cu sistem de operare iOS, in special pentru iPhone, dar nu si pentru iPad, deoarece versiunea nu este optimizata pentru tablete. Astfel, Microsoft.

Microsoft Office ajunge pe iPhone. Aplicatia e gratuita, dar nu pentru toti

Microsoft tocmai si-a lansat celebra suita Office pe iPhone. Nu si pe iPad, inca nu se orienteaza spre ecranele mari, dar mai pune o piedica in calea celor care vor sa foloseasca noua aplicatie.

Cel mai asteptat joc video al anului a fost lansat azi pentru PlayStation.

Cel mai asteptat joc video al anului, The Last of Us, apare azi pentru PlayStation 3. The Last of Us prezinta o poveste de supravietuire intr-o lume transformata radical, la 20 de ani dupa ce populatia lumii a decimat populatia planetei. Jocul a fost dezvoltat de Naughty Dog, studio cunoscut pentru seriile de jocuri deosebit de populare UNCHARTED, Jak and Daxter si Crash Bandicoot, si ofera utilizatorilor o experienta realista prin intermediul celor doua personaje .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )