Libnet.ro
UNICEF

09:30

O mie de sibieni au marsaluit in tacere, in memoria victimelor din clubul Colectiv

Adevărul Adevărul,
O mie de sibieni au marsaluit in tacere, in memoria victimelor din clubul Colectiv

O mie de tineri au strabatut luni seara Sibiul, cu candele aprinse in maini, pentru a le aduce un ultim omagiu celor care si-au pierdut viata in incendiul de la clubul Colectiv. continuă pe Adevărul

Trupa Cargo, mesaj emotionant in memoria victimelor din Clubul Colectiv (VIDEO)

Trupa Cargo a lasat un mesaj pe pagina sa oficiala de Facebook, in memoria victimelor din clubul Colectiv, alaturi de piesa lor Astazi si maine.

google.ro este in doliu, in memoria victimelor din incediul de la Clubul Colectiv

Pagina in limba romana google. ro a afisat un mesaj de doliu, in memoria victimelor din incendiul de la clubul bucurestean Colectiv.

FOTOMars impresionant in memoria victimelor din Club Colectiv. Peste 8.000 de persoane au mers prin Bucuresti. Numar mare de oameni care depune flori si lumanari la locul incendiului / Covor de lumanari la locul tragediei, dar si pancarte de protest

Aproape zece mii de oameni au marsaluit duminica in Bucuresti in memoria celor morti in incendiul din clubul Colectiv. Marsul a plecat din Piata Universitatii si s-a incheiat la locul tragediei, unde s-au depus lumari si flori pana seara tarziu. jandarmii organizand un alt loc in care sa fie puse lumanari pentru ca erau prea multe. Covoare de lumanari au fost lasate in memoria celor morti in clubul Colectiv.

Mars in memoria victimelor din Colectiv, duminica, in Capitala

Internautii au anuntat, pe Facebook, organizarea unui mars, in urma incendiului din clubul Colectiv din Capitala, in care au murit 27 de oameni, iar alti 146 sunt internati in spital.

FOTO Sute de targujieni au aprins lumanari fata Catedralei Sfintii Voievozi in memoria victimelor din clubul Colectiv

Sute de targujieni, in cea mai mare parte tineri, au venit, in aceasta seara, in Piata Prefecturii pentru a aprinde o lumanare in fata Catedralei Sfintii Voievozi, pentru cei care au pierit in catastrofa de la Clubul Colectiv.

Altar ridicat in fata Primariei din Botosani in memoria victimelor din clubul Colectiv. Zeci de tineri au aprins lumanari

Tragedia din clubul Colectiv i-a sensibilizat si pe locuitorii celui mai nordic judet al Romaniei. La Botosani, zeci de tineri au aprins lumanari si au facut un altar improvizat in fata Primariei din municipiul resedinta de judet.

Numarul deceselor in urma incendiului din clubul Colectiv a ajuns la 29

Firma care a facut antifonarea in Colectiv: Patronii au refuzat sa cumpere material ignifug *Primarul Sectorului 4 Piedone spune ca nu are ce sa-si reproseze: Clubul functiona legal *Nicusor Dan: Incendiul arata deficientele majore ale sistemului de control in constructii --------------- *ACTUALIZARE 13:50 Mars dedicat victimelor din clubul Colectiv, organizat astazi in Capitala Cateva sute de persoane s-au adunat astazi in Piata Universitatii din Bucuresti, pentru participa la un mars dedicat victimelor incendiului din clubul Colectiv. *ACTUALIZARE 13:35 Audieri la Politiei Capitalei in dosarul incendiului de la Colectiv *ACTUALIZARE 13:05 Ambasadorul SUA a adus flori la locul incendiului *ACTUALIZARE 12:53 Banicioiu: Trei pacienti au fost externati de la Universitar *ACTUALIZARE 11:49 Dusa: Legislatia privind autorizarea functionarii spatiilor publice trebuie sa fie mai dura *ACTUALIZARE 11:38 Banicioiu: 80 - 90 dintre victimele incendiului de la Colectiv, in stare critica sau grava *ACTUALIZARE 11:00 Primele autopsii vor fi facute astazi, procurorii incep audierile *ACTUALIZARE 10:45 Un ranit in incendiul din club a decedat in aceasta dimineata.

Numarul deceselor in urma incendiului din clubul Colectiv a ajuns la 30

Firma care a facut antifonarea in Colectiv: Patronii au refuzat sa cumpere material ignifug *Primarul Sectorului 4 Piedone spune ca nu are ce sa-si reproseze: Clubul functiona legal *Nicusor Dan: Incendiul arata deficientele majore ale sistemului de control in constructii --------------- *ACTUALIZARE 17:45 inca o victima a incendiului a decedat inca o victima a incendiului de la clubul Colectiv, o tanara de 26 de ani, a murit, la Spitalul Bagdasar, numarul celor care si-au pierdut viata in incendiu ajungand la 30, conform televiziunilor de stiri. *ACTUALIZARE 17:28 Ministerul Muncii: Cei patru minori ai femeii de serviciu decedate, luati in ingrijire de matusa lor *ACTUALIZARE 17:15 Ponta: Vom face un program special pentru recuperarea ranitilor in incendiul din clubul Colectiv *ACTUALIZARE 16:00 Grupul de lucru de la Palatul Victoria: Numarul deceselor in urma incendiului de la Colectiv va creste semnificativ *ACTUALIZARE 15:07 Rovana Plumb a anuntat un ajutor de urgenta pentru familia femeii de serviciu decedata in incendiu *ACTUALIZARE 15:00 7. 000 de oameni, la marsul de solidaritate *ACTUALIZARE 13:50 Mars dedicat victimelor din clubul Colectiv, organizat astazi in Capitala *ACTUALIZARE 13:35 Audieri la Politiei Capitalei in dosarul incendiului de la Colectiv *ACTUALIZARE 13:05 Ambasadorul SUA a adus flori la locul incendiului *ACTUALIZARE 12:53 Banicioiu: Trei pacienti au fost externati de la Universitar *ACTUALIZARE 11:49 Dusa: Legislatia privind autorizarea functionarii spatiilor publice trebuie sa fie mai dura *ACTUALIZARE 11:38 Banicioiu: 80 - 90 dintre victimele incendiului de la Colectiv, in stare critica sau grava *ACTUALIZARE 11:00 Primele autopsii vor fi facute astazi, procurorii incep audierile *ACTUALIZARE 10:45 Un ranit in incendiul din club a decedat in aceasta dimineata.

Incendiu in club Colectiv. Baimarenii au organizat un mars in memoria victimelor tragediei de vineri noaptea

Un mars in tacere in memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv a fost organizat azi, in Baia Mare. Participantii au venit sa aprinda o lumanare in memoria celor ce si-au pierdut viata in incendiul din Bucuresti. Un mars in tacere in memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv a fost organizat azi, in Baia Mare. Participantii au venit sa aprinda o lumanare in memoria celor ce si-au pierdut viata in incendiul din Bucuresti.

Incendiu in Clubul Colectiv. Drapelul, coborat in berna la Primaria Targoviste, in memoria victimelor cumplitului incendiu de vineri seara

Primaria Targoviste a coborat in berna drapelul Romaniei, in memoria victimelor incendiului care a avut loc la clubul Colectiv, din Bucuresti, in urma caruia au murit 27 de persoane. De asemenea, Primaria Moreni a anuntat ca pune la dispozitie mijloace de transport pentru persoanele care vor sa doneze sange la Centrul de Transfuzii Dambovita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )