Libnet.ro
UNICEF

14:30

Mihai Fifor, despre situatia din ministerul de Interne: Nu facem rabat de la nimic. Nu ne oprim pana nu punem pe roate sistemul asa cum trebuie

Antena3 Antena3,
Mihai Fifor, despre situatia din ministerul de Interne: Nu facem rabat de la nimic. Nu ne oprim pana nu punem pe roate sistemul asa cum trebuie

Mihai Fifor a facut o declaratie de presa la sediul MAI. Ministrul interimar de interne a declarat, in contextul tragediei de la Caracal, ca nu se vor mai pune piedici in ceea ce priveste activitatea angajatilor. continuă pe Antena3

MIHAI FIFOR: Dispeceratul Integrat din Bucuresti este functional

Ministerul interimar de Interne, Mihai Fifor, a transmis, vineri, ca Dispeceratul Integrat din Bucuresti este functional, fiind deja demarata procedura de extindere a proiectului in intreaga tara.

Mihai Fifor despre interventia in cazul Caracal: A fost un sir nefericit de erori, proasta comunicare Dispecerul face o loterie, nu stie cine este pe celelalte apeluri

Ministrul interimar de Interne Mihai Fifor a declarat marti, ca in cazul interventiei de la Caracal a existat multa nepricepere si indolenta. Fifor mai spune ca o alta cauza a proastei gestionari de catre autoritati a cazului de la Caracal are legatura cu lipsa de personal si o slaba pregatire a angajatilor de la Dispeceratul de Urgenta.

Mihai Fifor, despre cazul Caracal: Alexandra si-a pus toata increderea in noi! Au fost greseli de sus pana jos

Ministrul de Interne, Mihai Fifor, a declaratin cadrul unei conferinte de presa, ca in cazul Caracal au facute greseli de sus pana jos, in ciuda faptului ca Alexandra si-a pus toata increderea in.

Mihai Fifor despre interventia de la Caracal: Un sir de erori, multa nepricepere si indolenta

Ministrul interimat de Interne Mihai Fifor a declarat marti, la Marius Tuca Show, ca in cazul interventiei de la Caracal a reiesit multa eroare umana, nepricepere multa si indolenta multa.

Mihai Fifor, despre protestul de pe 10 august: Este categoric un drept fundamental al cetateanului sa protesteze

Mihai Fifor i-a indemnat pe manifestantii care vor participa la protestul de pe 10 august sa o faca in mod pasnic. El a subliniat ca este convins ca noul sef al Jandarmeriei, generalul Constantin Floream, va.

Protest 10 august 2019. Apelul facut de Mihai Fifor, ministrul interimar al Afacerilor Interne

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a facut, marti, un apel catre participantii la protestul anuntat pentru data de 10 august sa manifesteze in mod pasnic si respectand legea, el subliniind.

Mihai Fifor: Dispeceratul Integrat din Bucuresti este functional

Dispeceratele Politie si Jandarmeriei au fost incluse in cadrul Centrului Municipal Integrat pentru .

MIHAI FIFOR: Cei care vor participa la manifestatiile din 10 august sa o faca pasnic

Vicepremierul Mihai Fifor, ministru interimar al Afacerilor Interne, a reluat, ieri seara, apelul catre participantii la manifestatiile anuntate pentru data de 10 august sa o faca in mod pasnic si legal.

Mihai Fifor a anuntat ca se ia in calcul remilitarizarea Ministerului de Interne! Am abordat subiectul cu doamna prim-ministru

Ministrul Afacerilor de Interne, Mihai Fifor, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca a discutat saptamana aceasta cu premierul Viorica Dancila remilitarizarea ministerului de Interne. E un subiect pe care l-am.

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, promisiune pentru mama Luizei: MAI nu va avea liniste pana nu se va face lumina in acest caz

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, i-a facut o promisiune mamei Luizei Melencu, adolescenta data disparuta in Caracal cu patru luni in urma. Ministerul i-a spus ca MAI va face tot ce se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )