Libnet.ro
UNICEF

15 Iun.

Mihai Fifor: Dispeceratul Integrat din Bucuresti este functional

România Liberă România Liberă,
Mihai Fifor: Dispeceratul Integrat din Bucuresti este functional

Dispeceratele Politie si Jandarmeriei au fost incluse in cadrul Centrului Municipal Integrat pentru . continuă pe România Liberă

MIHAI FIFOR: Dispeceratul Integrat din Bucuresti este functional

Ministerul interimar de Interne, Mihai Fifor, a transmis, vineri, ca Dispeceratul Integrat din Bucuresti este functional, fiind deja demarata procedura de extindere a proiectului in intreaga tara.

Serviciul de urgenta 112, schimbat. Ministrul Fifor: Dispeceratul Integrat din Bucuresti este functional

Tragedia de la Caracal a dus la schimbarea sistemului 112. Ministrul de Interne, Mihai Fifor, a anuntat, vineri, ca dispeceratul integrat al sistemului 112 din Bucuresti este functional. incepand de.

Prima modificare a sistemului 112: Dispeceratul integrat din Bucuresti, functional

Prima schimbare la nivelul sistemului 112 de dupa tragedia de la Caracal a intrat in vigoare. Ministrul de Interne, Mihai Fifor, a anuntat ca dispeceratul integrat al sistemului 112 din Bucuresti este functional. Pe scurt, noul sistem de functionare permite o mai buna colaborare intre autoritatile din cadrul MAI, care intervin in situatii de urgenta.

Mihai Fifor, despre situatia din ministerul de Interne: Nu facem rabat de la nimic. Nu ne oprim pana nu punem pe roate sistemul asa cum trebuie

Mihai Fifor a facut o declaratie de presa la sediul MAI. Ministrul interimar de interne a declarat, in contextul tragediei de la Caracal, ca nu se vor mai pune piedici in ceea ce priveste activitatea angajatilor.

Mihai Fifor, despre protestul de pe 10 august: Este categoric un drept fundamental al cetateanului sa protesteze

Mihai Fifor i-a indemnat pe manifestantii care vor participa la protestul de pe 10 august sa o faca in mod pasnic. El a subliniat ca este convins ca noul sef al Jandarmeriei, generalul Constantin Floream, va.

Mihai Fifor despre interventia in cazul Caracal: A fost un sir nefericit de erori, proasta comunicare Dispecerul face o loterie, nu stie cine este pe celelalte apeluri

Ministrul interimar de Interne Mihai Fifor a declarat marti, ca in cazul interventiei de la Caracal a existat multa nepricepere si indolenta. Fifor mai spune ca o alta cauza a proastei gestionari de catre autoritati a cazului de la Caracal are legatura cu lipsa de personal si o slaba pregatire a angajatilor de la Dispeceratul de Urgenta.

Mihai Fifor anunta modificarea sistemului 112: Mergem pe OUG pentru ca este nevoie sa castigam timp

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a declarat ca masurile de imbunatatire a sistemului 112 incluse in raportul pe care il va prezenta Raed Arafat vor fi implementate, daca este nevoie, prin OUG si va fi convocat Parlamentul in sesiune extraordinara.

MIHAI FIFOR: Nu se pune problema remilitarizarii Politiei

Ministrul de interimar de Interne, Mihai Fifor, a declarat vineri ca a discutat in ultimele zile cu premierul Viorica Dancila si nu se pune problema remilitarizarii Politiei .

MIHAI FIFOR: Cei care vor participa la manifestatiile din 10 august sa o faca pasnic

Vicepremierul Mihai Fifor, ministru interimar al Afacerilor Interne, a reluat, ieri seara, apelul catre participantii la manifestatiile anuntate pentru data de 10 august sa o faca in mod pasnic si legal.

Alexandru Cumpanasu, noi solicitari catre Mihai Fifor: Cer arestarea imediata a tuturor clanurilor interlope din intreaga tara

Alexandru Cumpanasu face un nou apel catre romani, dar si catre ministrul de Interne, Mihai Fifor. APEL: Dragi tati, mame, frati, surori ai acestei tari. A-16-a zi de cosmar continua pt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )