Libnet.ro
UNICEF

13:30

MIHAI FIFOR: Klaus Iohannis forteaza peste masura legile si Constitutia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MIHAI FIFOR: Klaus Iohannis forteaza peste masura legile si Constitutia

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a scris, joi, pe Facebook, ca este ultima zi in care conduce interimar Ministerul Afacerilor Interne, iar intr-un moment extrem de important institutia ramane fara ministru. Klaus Iohannis este in campanie si face tot ce poate sa blocheze Guvernul, fortand peste masura legile si Constitutia. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila: Astazi expira interimatul lui Mihai Fifor la conducerea MAI. Klaus Iohannis sa lase jocurile politice si sa renunte la blocarea Guvernului (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat in debutul sedintei de Guvern ca, joi, 12 septembrie, expira interimatul lui Mihai Fifor la conducerea Ministerului Afacerilor Interne.

MIHAI FIFOR: Daca votul de incredere pentru Guvern nu trece, venim cu alta varianta pana convingem

Secretarul general al PSD, vicepremierul Mihai Fifor, sustine ca Guvernul Dancila nu va renunta in cazul in care nu va obtine votul de incredere in Parlament.

MIHAI FIFOR: imi doresc ca sistemul de invatamant romanesc sa se stabilizeze

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei, a declarat luni, dupa deschiderea noului an scolar de la Colegiul National Fratii Buzesti din Craiova, unde a participat in calitate de parinte, ca in sistemul de invatamant romanesc sunt prea multe schimbari, prea multe reforme si isi doreste, si in calitate de dascal, ca lucrurile sa se stabilizeze si sa se gaseasca formula cea mai buna pentru schimbarile dinamice ale societatii.

Mihai Fifor pleaca de la Ministerul de Interne. Anuntul premierului Dancila

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi, in debutul sedintei de guvern, ca joi expira mandatul lui Mihai Fifor de ministru interimar la Interne, subliniind ca ii multumeste pentru toata activitatea la.

Klaus Iohannis: Nu este moral daca o mare companie incearca sa externalizeze profiturile. Dar daca de azi pe maine se schimba regula si apare o masura ca OUG 114 ce sa creada conducerea companiei?

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu este normal ca o mare companie sa incerce sa-si externalizeze profiturile. in acelasi timp, insa, seful statului a precizat ca din cauza.

Mihai Fifor dezvaluie strategia PSD, in Parlament: Singurul partid care nu fuge de raspunderea guvernarii

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a anuntat faptul ca se va merge in Parlament pentru a cere un vot privind restructurarea Guvernului, insa a tinut sa precizeze ca in cazul in care acesta nu va fi.

Cum a fost incurcat Klaus Iohannis de o studenta la o dezbatere publica. VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a ramas fara raspuns marti, laevenimentul Future Skills and Future of Work, organizat de Liga Studentilor Romani din Strainatate. Iohannis nu a stiut ce sa raspunda.

Klaus Iohannis, la deschiderea noului an scolar: Unii politicieni se tem de scoala. Aici sunt formati oamenii care le taxeaza erorile de logica si de exprimare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat, luni, la deschiderea noului an scolar la scoala Ferdinand I din Capitala. in discursul pe care l-a sustinut in fata elevilor si a cadrelor didactice, Iohannis.

Viorica Dancila raspunde la refuzul lui Klaus Iohannis pentru remanierea propusa

Viorica Dancila va sustine o declaratie de presa, la ora 19:00, la Palatul Victoria. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi, la Palatul Cotroceni, ca refuza remanierea propusa de premierul.

Klaus Iohannis, despre remanierea ceruta de Dancila: Neavenita, nepotrivita si o refuz clar Doamna prim-ministru, trebuie sa va prezentati in fata Parlamentului! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca refuza noua remaniere ceruta de catre prim-ministru Viorica Dancila prin care propunea 6 nume noi de ministri. imi cere o remaniere guvernamentala,.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2493 seconds )