Libnet.ro
UNICEF

10:45

Mihai Fifor, mesaj pentru cei care vor iesi in strada pe 10 august: Solicit tuturor celor care vor participa la proteste sa protesteze in mod pasnic

B1 B1,
Mihai Fifor, mesaj pentru cei care vor iesi in strada pe 10 august: Solicit tuturor celor care vor participa la proteste sa protesteze in mod pasnic

Autoritatile sunt in alerta in conditiile in care sambata se implineste un an de la violentele de la mitingul diasporei din 10 august 2018, iar noi proteste sunt anuntate, inclusiv in Piata Victoriei din. continuă pe B1

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, promisiune pentru mama Luizei: MAI nu va avea liniste pana nu se va face lumina in acest caz

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, i-a facut o promisiune mamei Luizei Melencu, adolescenta data disparuta in Caracal cu patru luni in urma. Ministerul i-a spus ca MAI va face tot ce se.

Proiect: Amenzi de cel putin 500 de lei pentru cei care arunca gunoaie pe jos, in Sectorul 2

Primaria sectorului 2 a supus dezbaterii publice un proiect privind stabilirea si sanctionarea faptelor ce constituie contraventii, cele mai importante modificari aduse reprezentand majorarea amenzilor minime de la 50 la 500 de lei pentru persoanele fizice care arunca gunoaie pe jos si obligarea proprietarilor sa anunte politia locala atunci cand isi renoveaza apartamentele, anunta Agerpres.

Ponturi pentru cei care isi cumpara casa. Cum poti obtine o reducere de mii de euro - VIDEO

Negocierea e cheia care deschide usa unei case noi. Specialistii spun ca mai multe discutii intre client si vanzator pot aduce o reducere chiar si de 20. 000 de euro a pretului unei locuinte. Alte.

La un an de la atacarea poporului, Fifor vrea proteste pasnice

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a facut, marti, un apel la cei care vor protesta sambata in Capitala, la un an de la atacul Jandarmeriei impotriva a zeci de mii de protestatari pasnici.

Mihai Fifor anunta modificarea sistemului 112: Mergem pe OUG pentru ca este nevoie sa castigam timp

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a declarat ca masurile de imbunatatire a sistemului 112 incluse in raportul pe care il va prezenta Raed Arafat vor fi implementate, daca este nevoie, prin OUG si va fi convocat Parlamentul in sesiune extraordinara.

Protest 10 august 2019. Apelul facut de Mihai Fifor, ministrul interimar al Afacerilor Interne

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a facut, marti, un apel catre participantii la protestul anuntat pentru data de 10 august sa manifesteze in mod pasnic si respectand legea, el subliniind.

Desfasurare de forte in Caracal. Mihai Fifor a anuntat ca 217 angajati din MAI au fost mobilizati pentru rezolvarea anchetei (VIDEO)

Mihai Fifor, ministrul interimar al Afacerilor Interne, a anuntat, luni, ca 217 angajati din institutie sunt implicati in rezolvarea cazului de la Caracal. Daca 46 dintre acestia sunt politisti din zona de.

MIHAI FIFOR: Am dispus incetarea imputernicirii in functie a inspectorului general al Jandarmeriei

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a anuntat, luni, ca a dispus incetarea imputernicirii in functie a inspectorului general al Jandarmeriei Romane, Ionut Sindile, urmand ca institutia sa fie condusa de inspectorul sef al Jandarmeriei Dolj, Constantin Florea.

Ministrul Mihai Fifor, dupa CRIMELE iN SERIE de la Caracal: Am cerut jandarmeriei cresterea numarului de patrule in scoli (VIDEO)

Ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor, a declarat, luni, dupa cazul Caracal, care a socat opinia publica, ca a cerut jandarmeriei cresterea numarului de patrule in scoli.

Oficial. Mihai Fifor anunta schimbarea sefului Jandarmeriei Romane, cercetat in dosarul interventiei in forta a jandarmilor la mitingul din 10 august

Ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor, a anuntat, luni, ca a decis schimbarea din functie a sefului Jandarmeriei Romane, Catalin Ionut Sindile, inlocuitorul acestuia fiind seful Jandarmeriei Dolj, Constantin Florea. Sindile era imputernicit la comanda Jandarmeriei din 15 august 2018, dupa violentele de la mitingul din 10 august, cand jandarmii au intervenit in forta impotriva manifestantilor. La momentul 10 august, Sindile era prim-adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Romane, Sebastian Cucos si a fost pus sub acuzare pentru complicitate la abuz in serviciu si complicitate la participatie improprie la purtare abuziva in dosarul 10 august.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )