Libnet.ro
UNICEF

06:45

Mihai Gadea, din nou in juriul International Emmy Awards 2018: Este o onoare. Felicitari tuturor castigatorilor!

Antena3 Antena3,
Mihai Gadea, din nou in juriul International Emmy Awards 2018: Este o onoare. Felicitari tuturor castigatorilor!

Mihai Gadea lipseste in aceste zile de la Sinteza zilei . continuă pe Antena3

Stirile ProTV: Legea darii n plata s-ar putea modifica din nou. Patania unei femei care a luat n 2007 un credit n franci elvetieni

Legea darii in plata, adoptata acum 2 ani, s-ar putea modifica din nou, dupa ce in Parlament au fost depuse recent mai multe amendamente. Cativa parlamentari anunta conditii mai clare pentru oamenii care vor sa dea casa bancii si sa scape de creditele pe care nu le mai pot duce.

Busu va fi operat din nou saptamana aceasta

Florin Busuioc, cel cunoscut de public drept Busu, va fi operat din nou saptamana aceasta, dupa interventia chirurgicala de acum doua saptamani, cauzata de infarct.

Augustin Zegrean explica situatia Olgutei Vasilescu, refuzata de presedinte pentru Ministerul Transporturilor si propusa din nou pentru alt portofoliu, care nu este nsa vacant

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean explica pentru HotNews situatia Olgutei Vasilescu, respinsa de presedintele Klaus Iohannis pentru functia de ministru al Transporturilor, dar propusa de PSD in sedinta de marti seara pentru portofoliul de la Dezvoltare. El spune ca seful statului poate refuza sa o numeasca, pentru ca, desi este vorba despre aceeasi persoana, este prima propunere, fiind vorba despre un alt portofoliu. Postul nu este vacant insa, tot Iohannis fiind cel care a refuzat sa il revoce din functie pe Paul Stanescu. Zegrean mai afirma ca iesirea din situatie ar fi dialogul presedinte - premier, in baza Constitutiei, care arata ca presedintele nu are drept de veto, dar poate cere prim-ministrului sa renunte la propunerea facuta, atunci cand constata ca persoana propusa nu indeplineste conditiile legale pentru exercitarea functiei de membru al Guvernului.

BOMBA! De ce va fi operat Florin Busuioc, DIN NOU! Ce I-AU GASIT medicii la inima: ADEVARUL despre STAREA lui e ALTUL

In urma cu mai bine de o saptamana, Florin Busuioc a facut infarct si a ajuns la spital. El s-a prabusit chiar pe scena teatrului din Craiova si a fost resuscitat de colegii sai si de medicii de pe ambula.

Vremea 17 noiembrie. Temperaturi sub limita normalului in estul tarii. E posibil sa ninga din nou in Capitala

Vestile din partea meteorologilor nu sunt tocmai bune astazi. Temperaturile nu vor urca foarte mult nici la orele pranzului, mai ales in jumatatea de est a tarii. Vorbim de valori sub cele potrivite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1918 seconds )