Libnet.ro
UNICEF

13:46

Mihai Razvan Ungureanu cere demisia ministrului Cazanciuc

B1 B1,
Mihai Razvan Ungureanu cere demisia ministrului Cazanciuc

Mihai Razvan Ungureanu a cerut, vineri, in cadrul Stirilor B1, demisia ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc. Domnule Cazanciuc, da-ti demisia! Daca nu reuseste Ponta ca are si el niste datorii de plat. continuă pe B1

Mihai Razvan Ungureanu: Cred ca nesupunerea civica este naturala si normala in acest moment

Mihai Razvan Ungureanu a afirmat, miercuri, in cadrul emisiunii EvenimentulZilei difuzata de B1 TV, ca in acest moment, nesupunerea civica este naturala si normala. Astept vremurile.

Mihai Razvan Ungureanu (FC) invita conducerea PPE sa medieze o discutie a fortelor de dreapta din Romania

Presedintele formatiunii Forta Civica FC), Mihai Razvan Ungureanu, invita conducerea Partidului Popular European PPE), intr-o scrisore trimisa la Bruxelles, sa medieze o discutie la care sa participe toate acele formatiuni care doresc sa adopte programul electoral al PPE la alegerile din mai 2014, informeaza Agerpres. In document, liderul FC sustine ca o competitie intre partide surori este ineficienta si determina slaba opozitie pe care dreapta o face in acest moment.

Crin Antonescu cere demisia ministrului Barbu, dupa afirmatiile legate de banii alocati bolnavilor de HIV/SIDA

Crin Antonescu cere demisia ministrului Culturii, Daniel Barbu, dupa afirmatiile facute legate de banii alocati bolnavilor de HIV/SIDA. Nu am apucat din cauza agendei sa discut cu domnul ministru Barbu acest.

Crin Antonescu cere demisia ministrului Culturii, Daniel Barbu.

Crin Antonescu cere demisia minustrului Culturii, Daniel Barbu, pentru declaratiile facute cu privire la fondurile pentru SIDA, in urma cu trei zile. Citeste si: UPDATE. CNCD il va ancheta pe Barbu pentru declaratia privind bolnavii de HIV Nu am apucat din cauza agendei sa discut cu domnul ministru Barbu acest lucru, dar punctul meu de vedere este ca asa ceva, ca asemenea declaratii ca sunt de natura sa genereze demisia ministrului, demisia dintr-o functie de ministru nu este o dezonoare, a .

Antonescu cere demisia ministrului Barbu: Declaratiile, de natura sa genereze demisia

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri, la Parlament, ca afirmatiile recente ale ministrului Culturii, Daniel Barbu, referitoare la bugetul acordat Programului de Control HIV/SIDA, sunt de natura sa genereze demisia din functia de ministru.

Mihai Razvan Ungureanu la Digi24: Candidaturile pe liste separate ale reprezentantilor dreptei la alegerile europarlamentare ar putea duce la un esec care sa afecteze PPE

Presedintele partidului Forta Civica se declara dezamagit de procesul de unificare a dreptei romanesti si spune ca demersurile sale in acest sens incep sa semene a cersetorie. El se plange de amanarea continua a discutiilor pana dupa europarlamentare si avertizeaza ca liderii PPE sunt iritati si ingrijorati de ceea ce se intampla in dreapta romaneasca. Candidaturile pe liste separate ale reprezentantilor dreptei la alegerile europarlamentare ar putea duce la un esec care sa afecteze PPE, a explicat fostul premier in emisiunea Impartial de la Digi24.

Crin Antonescu, despre afirmatiile ministrului Culturii, Daniel Barbu: Asemenea declaratii sunt de natura sa genereze demisia

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca declaratiile ministrului Culturii, Daniel Barbu, pe tema banilor alocati combaterii si prevenirii virusului HIV sunt de natura sa genereze demisia unui ministru, indiferent de meritele acestuia, scrie Agerpres.

Update. Presedintele CNA se incurca in explicatii. Cum justifica Laura Georgescu afirmatia Antena 3 spala creiere. Se cere DEMISIA sefei CNA

Update 18. 08 - Narcisa Iorga, membru CNA, a cerut demisia presedintelui institutiei pe care o reprezinta, Laura Georgescu. Anuntul a fost facut vineri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3. intrucat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )