Libnet.ro
UNICEF

23:45

Mihai Razvan Ungureanu: Forta Civica va prezenta propuneri pentru functiile de presedinte si premier

B1 B1,
Mihai Razvan Ungureanu: Forta Civica va prezenta propuneri pentru functiile de presedinte si premier

Presedintele Fortei Civice, fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, vineri, ca formatiunea pe care o conduce va prezenta in scurt timp propuneri pentru candidatura la Presedintie si pentru. continuă pe B1

MRU: Forta Civica va face propuneri pentru Presedintie si premier.

Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, vineri, la Arad, ca partidul sau, care are patru parlamentari in urma alegerilor din 9 decembrie, va face propuneri pentru candidatura la Presedintie si pentru functia de premier, potrivit Realitatea. net. Intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul PDL Arad, Ungureanu a afirmat ca FC are dreptul si obligatia de a face acest lucru. Noi consideram ca, in momentul in care, ca partid parlamentar, putem propune proiecte .

MRU: Forta Civica va prezenta in scurt timp propuneri pentru functiile de premier si presedinte

Presedintele Fortei Civice, fostul premier Mihai-Razvan Ungureanu, a declarat, vineri, ca formatiunea pe care o conduce va prezenta in scurt timp propuneri pentru candidatura la presedintie si pentru functia.

Steaua primeste doua propuneri pentru atac

Steaua cauta cu disperare un atacant pentru a-l inlocui pe Adi Rocha, iar un fost fotbalist al ros-albastrilor sare in ajutor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )