Libnet.ro
UNICEF

15:15

Mihai Tudose, despre modificarile la legile Justitiei: Nu va fi o OUG noaptea, ca hotii, va fi ziua, la pranz, si trimis la Parlament

Antena3 Antena3,
Mihai Tudose, despre modificarile la legile Justitiei: Nu va fi o OUG noaptea, ca hotii, va fi ziua, la pranz, si trimis la Parlament

Modificarile legilor justitiei vor fi trimise catre Parlament spre aprobare si nu vor fi adoptate printr-o ordonanta de urgenta noaptea, ca hotii, a declarat, miercuri seara,premierul Mihai Tu. continuă pe Antena3

Mihai Tudose, despre modificarea legilor justitiei: Nu va fi o OUG noaptea, ca hotii, va fi ziua, la pranz si trimis catre Parlament

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri, in cadrul unei emisiuni televizate ca modificarile legilor justitiei nu vor fi adoptate printr-o ordonanta de urgenta noaptea, ca hotii, aluzie la.

Mihai Tudose despre modificarea Legilor Justitiei: Nu va fi o ordonanta de genul noaptea ca hotii

Premierul Mihai Tudose a afirmat, miercuri seara, intr-un interviu acordat postului Antena 3, ca proiectul de modificare a Legilor Justitiei va fi trimis spre aprobare in Parlament si a dat asigurari ca nu va fi adoptat printr-o ordonanta de urgenta, noaptea ca hotii.

Mihai Tudose, despre prognozele FMI: Ori nu va pricepeti, ori are cineva ceva cu Romania

Premierul Mihai Tudose a declarat intr-un interviu acordat TVR 1 si difuzat marti seara in emisiunea Romania 9 ca ministrul Apararii Adrian Tutuianu a platit cu demisia din cauza comunicarii eronate referitor la plata salariilor din minister. Greseala sa e ca a lasat sa treaca asa ceva, in loc sa dezamorseze, lucrurile au ajuns in acest punct , a spus Tudose. Premierul a confirmat ca interimatul la Aparare va fi preluat de vicepremierul Marcel Ciolacu. Emisiunea este in desfasurare.

Mihai Tudose, despre prognozele FMI: Ori nu va pricepeti absolut deloc, ori are cineva ceva cu Romania

Premierul Mihai Tudose a declarat intr-un interviu acordat TVR 1 si difuzat marti seara in emisiunea Romania 9 ca ministrul Apararii Adrian Tutuianu a platit cu demisia din cauza comunicarii eronate referitor la plata salariilor din minister. Greseala sa e ca a lasat sa treaca asa ceva, in loc sa dezamorseze, lucrurile au ajuns in acest punct , a spus Tudose. Premierul a confirmat ca interimatul la Aparare va fi preluat de vicepremierul Marcel Ciolacu.

Mihai Tudose, despre bugetul Ministerului Apararii: inca nu am cumparat rachetele si corvetute, banii sunt acolo

Premierul Mihai Tudose a afirmat, miercuri seara, intr-un interviu acordat postului Antena 3, ca nu exista probleme financiare la Ministerul Apararii, dar ca institutia nu a cumparat inca rachetele si corvetute.

Mihai Tudose, despre banii tinuti la saltea: Sunt casatorit, stiti cat de repede dispare salariul?

Premierul Mihai Tudose, care a spus saptamana trecuta ca refuza sa isi tina salariul pe card deoarece nu accepta sa dea bancii cate doi bani de fiecare data cand.

Mihai Tudose, despre Rosia Montana: Nu putem declara toata Romania o arie protejata.Nu putem amaneta si viitorul nepotilor

Premierul Mihai Tudose a afirmat, marti, la TVR, ca posibilitatea exploatarii resurselor minerale de la Rosia Montana trebuie sa ramana deschisa pentru perioada cand noii tehnologii vor permite exploatarea in siguranta, el precizand ca a fost pentru interzicerea folosirii cianurilor in minerit.

Mihai Tudose, despre Rosia Montana: Am votat si eu pentru interzicerea cianurilor. Nu putem sa amanetam si viitorul nepotilor

Premierul Mihai Tudose a declarat ca in cazul Rosia Montana trebuie gasita calea de mijloc, precizand ca nu sustine exploatarea cu cianuri. Romania are o multime de zone.

Mihai Tudose, despre Rosia Montana: Nu putem declara toata Romania o arie protejata

Premierul Mihai Tudose a declarat, marti, la TVR, ca posibilitatea exploatarii resurselor minerale de la Rosia Montana trebuie sa ramana deschisa pentru perioada cand noi tehnologii vor permite valorificarea lor in siguranta, el precizand ca a fost pentru interzicerea folosirii cianurilor in minerit.

Premierul Mihai Tudose, despre protestele din strada: N-am nicio neliniste. Este un mod democratic

Premierul Mihai Tudose a afirmat, marti, ca nu are nicio neliniste fata de protestele din strada, precizand ca acestea sunt un mod democratic de manifestare, atunci cand sunt ci.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )