Libnet.ro
UNICEF

10:15

Mihai Tudose, despre Rosia Montana: Am votat si eu pentru interzicerea cianurilor. Nu putem sa amanetam si viitorul nepotilor

Antena3 Antena3,
Mihai Tudose, despre Rosia Montana: Am votat si eu pentru interzicerea cianurilor. Nu putem sa amanetam si viitorul nepotilor

Premierul Mihai Tudose a declarat ca in cazul Rosia Montana trebuie gasita calea de mijloc, precizand ca nu sustine exploatarea cu cianuri. Romania are o multime de zone. continuă pe Antena3

Mihai Tudose, despre Rosia Montana: Nu putem declara toata Romania o arie protejata.Nu putem amaneta si viitorul nepotilor

Premierul Mihai Tudose a afirmat, marti, la TVR, ca posibilitatea exploatarii resurselor minerale de la Rosia Montana trebuie sa ramana deschisa pentru perioada cand noii tehnologii vor permite exploatarea in siguranta, el precizand ca a fost pentru interzicerea folosirii cianurilor in minerit.

Mihai Tudose, despre Rosia Montana: Nu putem declara toata Romania o arie protejata

Premierul Mihai Tudose a declarat, marti, la TVR, ca posibilitatea exploatarii resurselor minerale de la Rosia Montana trebuie sa ramana deschisa pentru perioada cand noi tehnologii vor permite valorificarea lor in siguranta, el precizand ca a fost pentru interzicerea folosirii cianurilor in minerit.

Adevarul Live. Senatorul Mihai Gotiu, despre Rosia Montana:Nu ne ia nimeni aurul de acolo. Sta mai bine conservat decat aurul din tezaurul de la Moscova

Senatorul USR Mihai Gotiu a comentat, miercuri, la Adevarul Live, intentia premierului Mihai Tudose de a retrage dosarul Rosia Montana de pe lista UNESCO. Reprezentantul USR a subliniat ca aurul de la Rosio Montana e mai in siguranta decat aurul din tezaurul confiscat de Moscova in timpul Primului Razboi Mondial.

Mihai Tudose, despre prognozele FMI: Ori nu va pricepeti, ori are cineva ceva cu Romania

Premierul Mihai Tudose a declarat intr-un interviu acordat TVR 1 si difuzat marti seara in emisiunea Romania 9 ca ministrul Apararii Adrian Tutuianu a platit cu demisia din cauza comunicarii eronate referitor la plata salariilor din minister. Greseala sa e ca a lasat sa treaca asa ceva, in loc sa dezamorseze, lucrurile au ajuns in acest punct , a spus Tudose. Premierul a confirmat ca interimatul la Aparare va fi preluat de vicepremierul Marcel Ciolacu. Emisiunea este in desfasurare.

Mihai Tudose, despre prognozele FMI: Ori nu va pricepeti absolut deloc, ori are cineva ceva cu Romania

Premierul Mihai Tudose a declarat intr-un interviu acordat TVR 1 si difuzat marti seara in emisiunea Romania 9 ca ministrul Apararii Adrian Tutuianu a platit cu demisia din cauza comunicarii eronate referitor la plata salariilor din minister. Greseala sa e ca a lasat sa treaca asa ceva, in loc sa dezamorseze, lucrurile au ajuns in acest punct , a spus Tudose. Premierul a confirmat ca interimatul la Aparare va fi preluat de vicepremierul Marcel Ciolacu.

Mihai Tudose despre modificarea Legilor Justitiei: Nu va fi o ordonanta de genul noaptea ca hotii

Premierul Mihai Tudose a afirmat, miercuri seara, intr-un interviu acordat postului Antena 3, ca proiectul de modificare a Legilor Justitiei va fi trimis spre aprobare in Parlament si a dat asigurari ca nu va fi adoptat printr-o ordonanta de urgenta, noaptea ca hotii.

Mihai Tudose, despre modificarea legilor justitiei: Nu va fi o OUG noaptea, ca hotii, va fi ziua, la pranz si trimis catre Parlament

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri, in cadrul unei emisiuni televizate ca modificarile legilor justitiei nu vor fi adoptate printr-o ordonanta de urgenta noaptea, ca hotii, aluzie la.

Mihai Tudose, despre bugetul Ministerului Apararii: inca nu am cumparat rachetele si corvetute, banii sunt acolo

Premierul Mihai Tudose a afirmat, miercuri seara, intr-un interviu acordat postului Antena 3, ca nu exista probleme financiare la Ministerul Apararii, dar ca institutia nu a cumparat inca rachetele si corvetute.

Mihai Tudose, despre banii tinuti la saltea: Sunt casatorit, stiti cat de repede dispare salariul?

Premierul Mihai Tudose, care a spus saptamana trecuta ca refuza sa isi tina salariul pe card deoarece nu accepta sa dea bancii cate doi bani de fiecare data cand.

Premierul Mihai Tudose, despre protestele din strada: N-am nicio neliniste. Este un mod democratic

Premierul Mihai Tudose a afirmat, marti, ca nu are nicio neliniste fata de protestele din strada, precizand ca acestea sunt un mod democratic de manifestare, atunci cand sunt ci.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )