Libnet.ro
UNICEF

14:15

Mihai Tudose, dezvaluiri in premiera despre familia si locul in care a copilarit: Complicat e un cuvant dulce

Antena3 Antena3,
Mihai Tudose, dezvaluiri in premiera despre familia si locul in care a copilarit: Complicat e un cuvant dulce

Premierul Mihai Tudose a vorbit, intr-un interviu acordat in exclusivitate lui Mihai Gadea, pentru emisiunea Sinteza zilei, despre propria familie si despre locurile in care a. continuă pe Antena3

Ministrii care si-au masluit viata, Razvan Cuc si Liviu Pop, si-au modificat CV-urile, dupa dezvaluirile Romaniei Libere. Mihai Tudose se prezinta acum intr-o fraza, iar Carmen Dan nu explica de ce a terminat facultatea in 10 ani

Razvan Cuc si Liviu Pop si-au modificat biografiile dupa dezvaluirile Romaniei libere. Mihai Tudose se prezinta intr-o singura fraza, iar Carmen Dan nu explica de ce a terminat facultatea intr-un deceniu. Victor Ponta si-a epurat, retroactiv, patru CV-uri oficiale.

Mihai Tudose, despre majorarea accizelor la carburanti: Nu cred ca preturile vor creste

Premierul Mihai Tudose a dat asigurari, miercuri seara, ca majorarea accizelor la carburanti nu va genera cresterea pretului benzinei si motorinei, el afirmand ca, in caz contrar, statul ar putea.

Bancul lui Mihai Tudose pentru telespectatorii de la Sinteza zilei

Premierul Mihai Tudose a fost provocat de Mihai Gadea,ininterviul acordat in exclusivitatepentru emisiunea Sinteza zilei, sa spuna cel mai amuzant banc pe care l-a auzit in.

Mihai Tudose, mesaj pentru bancile care au raportat pierderi: Perioada romantica a trecut. Nu mai merge. La un moment dat o sa public niste date, chiar daca o patesc

Mihai Gadea a difuzat, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, un interviu acordat in exclusivitate de premierul Mihai Tudose, pe temele importante pentru Romania. La interviu au participat si.

In loc de pamflet: Mihai Tudose, perioada romantismului si luptele de la Marasesti

Premierul Mihai Tudose a fost prezent miercuri seara, pe sticla, la Romania Tv si la Antena 3, folosind aceeasi sintagma cand a fost vorba de firmele care ar indrazni sa mareasca pretul produselor sau serviciilor fiindca guvernul scumpeste carburantii, dar si pentru bancile care isi externalizeaza profitul: 'perioada romantismului a trecut'. Noi credem ca premierul nu s-a lansat intr-o dezbatere literara ci a ridicat amenintator degetul spunand ca s-a terminat cu furtul in Romania :).

Mihai Tudose: Cumulul pensie-salariu ar putea fi stopat cel mai usor printr-o lege, cu exceptii pentru profesori si medici

Premierul Mihai Tudose a afirmat, miercuri, la Romania TV, ca problema cumulului salariului cu pensia in sectorul public ar putea fi reglementata printr-o lege care sa prevada si exceptii de la stabilirea interdictiei cumulului, precum unele cadre didactice sau medici.

Surse: Mihai Tudose s-a intalnit cu producatori si distribuitori de medicamente. Proiectul legii vaccinarii, printre temele de discutie

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit miercuri cu producatori si distribuitori de medicamente, scrie Agerpres, citand surse guvernamentale. Printre subiectele abordate s-ar fi numarat si proiectul legii vaccinarii, care s-ar putea afla pe ordinea de zi suplimentara a sedintei de Guvern de miercuri.

Surse: Cearta in PSD intre Olguta Vasilescu, Mihai Tudose si Liviu Dragnea. De la ce a pornit scandalul

Liviu Dragnea si Mihai Tudose s-au contrat dur cu Lia Olguta Vasilescu din cauza pensiilor speciale si a plafonarii indemnizatiilor pentru cresterea copilului, au declarat surse din PSD pentru Adevarul. Liviu Dragnea si Mihai Tudose au, la randul lor, o relatie tensionata, generata de insistentele Gabrielei Firea de a primi ELCEN.

Mihai Tudose: Plata TVA defalcata va fi mai intai optionala, dar de la 1 ianuarie va fi obligatorie

Premierul Mihai Tudose a anuntat, miercuri, ca plata defalcata a TVA va fi optionala o perioada, dar de la 1 ianuarie 2018 va fi obligatorie.

Rasturnare de situatie privind majorarea accizelor la carburanti! Premierul Mihai Tudose a facut anuntul

Romanii s-au ingrijorat degeaba. Premierul Mihai Tudose a dat asigurari, miercuri seara, ca majorarea accizelor la carburanti nu va genera cresterea pretului benzinei si motorinei, el afirmand.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2607 seconds )