Libnet.ro
UNICEF

23:00

Mihai Tudose, despre majorarea accizelor la carburanti: Nu cred ca preturile vor creste

Antena3 Antena3,
Mihai Tudose, despre majorarea accizelor la carburanti: Nu cred ca preturile vor creste

Premierul Mihai Tudose a dat asigurari, miercuri seara, ca majorarea accizelor la carburanti nu va genera cresterea pretului benzinei si motorinei, el afirmand ca, in caz contrar, statul ar putea. continuă pe Antena3

Orban, despre majorarea accizelor la carburanti:Acuz Guvernul Tudose de crima cu premeditare impotriva economiei romanesti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, acuza Executivul condus de Mihai Tudose de crima cu premeditare impotriva economiei romanesti pentru cresterea pretului la energie electrica si intentia de a majora accizele la combustibil, informeaza Agerpres.

Transportatorii, despre majorarea accizelor: Guvernul ii ajuta pe unguri si austrieci sa-si construiasca autostrazi

Majorarea semnificativa a accizelor la carburanti de la 1 septembrie va creste pretul motorinei cu circa 10%, ceea ce va duce automat la marirea tarifelor transportatorilor cu cel putin 10%, la scumpiri in lant si la aparitia de insolvente in randul transportatorilor, iar protestele vor deveni o optiune, au avertizat patronatele transportatorilor consultate de News. ro.

Rasturnare de situatie privind majorarea accizelor la carburanti! Premierul Mihai Tudose a facut anuntul

Romanii s-au ingrijorat degeaba. Premierul Mihai Tudose a dat asigurari, miercuri seara, ca majorarea accizelor la carburanti nu va genera cresterea pretului benzinei si motorinei, el afirmand.

Nu vom mai alimenta in Romania/ Este o gluma proasta a Guvernului: Primele REACTII la majorarea accizelor la carburanti

Cresterea tarifelor de transport marfa, respectiv a biletelor de transport calatori, refuzul de a mai alimenta din Romania si chiar proteste in Piata Victoriei vor fi reactiile fata de majorarea.

USR: Majorarea accizelor va avea efecte devastatoare in economie

USR atrage atentia ca majorarea accizelor va avea efecte devastatoare in economie, lovind in primul rand in cei cu venituri mici si in competitivitatea firmelor din Romania.

Mihai Tudose, dezvaluiri in premiera despre familia si locul in care a copilarit: Complicat e un cuvant dulce

Premierul Mihai Tudose a vorbit, intr-un interviu acordat in exclusivitate lui Mihai Gadea, pentru emisiunea Sinteza zilei, despre propria familie si despre locurile in care a.

Premierul Tudose, despre seful ANRE: Parlamentul poate sa-l intrebe pe domnul, cum il cheama, Havrilet, de ce lui ii e cald, asa, de vreo trei luni, doua luni si nu a facut ce trebuie

Premierul Mihai Tudose a anuntat, miercuri, ca Guvernul va cere Parlamentului o ancheta la ANRE pe tema situatiei din sistemul energetic, inclusiv asupra cresterilor de preturi la energia electrica inregistrate in ultima perioada.

Bancul lui Mihai Tudose pentru telespectatorii de la Sinteza zilei

Premierul Mihai Tudose a fost provocat de Mihai Gadea,ininterviul acordat in exclusivitatepentru emisiunea Sinteza zilei, sa spuna cel mai amuzant banc pe care l-a auzit in.

Mihai Tudose, mesaj pentru bancile care au raportat pierderi: Perioada romantica a trecut. Nu mai merge. La un moment dat o sa public niste date, chiar daca o patesc

Mihai Gadea a difuzat, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, un interviu acordat in exclusivitate de premierul Mihai Tudose, pe temele importante pentru Romania. La interviu au participat si.

Surse: Cearta in PSD intre Olguta Vasilescu, Mihai Tudose si Liviu Dragnea. De la ce a pornit scandalul

Liviu Dragnea si Mihai Tudose s-au contrat dur cu Lia Olguta Vasilescu din cauza pensiilor speciale si a plafonarii indemnizatiilor pentru cresterea copilului, au declarat surse din PSD pentru Adevarul. Liviu Dragnea si Mihai Tudose au, la randul lor, o relatie tensionata, generata de insistentele Gabrielei Firea de a primi ELCEN.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )