Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mihai Tudose, scenariu ingrijorator: Banii nu mai exista nici macar pe hartie

Antena3 Antena3,
Mihai Tudose, scenariu ingrijorator: Banii nu mai exista nici macar pe hartie

Mihai Tudose acuza guvernul PNL ca face o propaganda grosiera despre cum va cheltui zecile de miliarde de euro de la UE, dar ca banii nu ar mai exista nici macar pe hartie. continuă pe Antena3

Mihai Tudose ii declara razboi lui Victor Ponta: Nu intra in Parlament. S-a terminat cu pacaleala. Are intelegere cu PNL

Mihai Tudose este in conflict deschis cu Victor Ponta, fostul sau coleg de partid de la PRO Romania. Tudose a spus la Antena 3 ca Victor Ponta nu va mai intra in Parlament, dupa alegerile din 6 decembrie. S-a terminat cu pacaleala, nu mai pacaleste pe nimeni, a spus Tudose despre Ponta.

Mihai Tudose: Votul bate viata! Mor romanii pe capete din cauza unui guvern cu o singura grija: sa fie agatat de putere inca 4 ani!

Mihai Tudose acuza Ministerul Sanatatii si PNL ca nu solicita sprijin european in lupta impotriva coronavirusului, concentrati fiind numai pe organizarea alegerilor parlamentare: Ce face, de fapt, Ministerul Sanatatii pentru a beneficia de sprijinul european? Ma tem ca mai e ceva pe langa lipsa de competenta si transparenta guvernamentale. E indiferenta criminala a unor guvernanti preocupati strict de alegeri!.

Mihai Tudose, ironii la adresa lui Citu, de la sediul PSD: Ma intreb la ce ora vine azi baiatu ala de la PNL care face livrari

Vicepresedintele PSD Mihai Tudose il ironizeaza pe ministrul Finantelor, Florin Citu, care cu o zi in urma a mers la sediul PSD sa ii lase o scrisoare lui Marcel Ciolacu: Ma intreb la ce ora vine azi baiatu ala de la PNL care face livrari. Voiam sa-i spunem sa aduca si niste covrigi.

Cel mai mare scandal de la Chefi la cutite. Florin Dumitrescu a luat foc: Scarlatescu nu mai exista pentru mine

S-a inregistrat cel mai mare scandal de la Chefi la cutite. Florin Dumitrescu a luat foc pe Catalin Scarlatescu dupa ce acesta din urma nu i-ar fi acordat atentia cuvenita. Asta l-a facut pe primul pe chef Dumitrescu sa exclame: Catalin Scarlatescu nu mai exista pentru mine. Scandal in direct la Antena 1. Ce si-au .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )