Libnet.ro
UNICEF

07:15

Mii de activisti pentru mediu blocheaza strazile din centrul Londrei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mii de activisti pentru mediu blocheaza strazile din centrul Londrei

Mii de persoane s-au alaturat unei rebeliuni climatice la Londra, blocand traficul si perturband cursul normal al lucrurilor pentru a cere actiune in privinta crizei ecologice. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Mii de activisti au blocat mai multe strazi importante din Londra pentru a cere actiuni concrete pentru a stopa schimbarile climatice

Mii de activisti pentru mediu au paralizat, luni, parti ale centrului Londrei, blocand Marble Arch, Oxford Circus and Waterloo Bridge intr-o incercare de a forta Guvernul sa faca mai multe pentru a bloca schimbarile climatice, relateaza Reuters.

ANCOM: Tarifele pentru convorbirile catre statele din interiorul SEE se plafoneaza

Tarifele pentru apeluri fixe si mobile efectuate catre orice tara din interiorul Spatiului Economic European statele Uniunii Europene, plus Norvegia, Islanda si Liechtenstein) nu vor depasi 0,19 euro fara TVA) pe minut, respectiv 0,06 euro pentru un SMS, incepand cu data de 15 mai 2019, a anuntat, luni, Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM).

CORINA CRETU: in fiecare tara UE pentru un euro alocat din bani europeni sunt proiecte de trei euro

Comisarul european Corina Cretu, candidat pe lista Pro Romania pentru Parlamentul European, spune ca in fiecare tara din UE pentru un euro alocat din bani europeni sunt proiecte de trei euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )