Libnet.ro
UNICEF

19:31

Mii de plangeri, depuse in instantele din Statele Unite din cauza efectelor pandemiei de Covid-19. Reclamantii cer despagubiri de zeci de miliarde de dolari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mii de plangeri, depuse in instantele din Statele Unite din cauza efectelor pandemiei de Covid-19. Reclamantii cer despagubiri de zeci de miliarde de dolari

Mii de plangeri individuale si colective au fost depuse in instantele din Statele Unite in ultimele cateva saptamani din cauza efectelor produse de pandemia de coronavirus, cu zeci de miliarde de dolari cerute drept despagubiri. Printre tintele. continuă pe Wall-Street Ro

Statele Unite devin tara cu cele mai multe decese din lume din cauza coronavirusului

Statele Unite au depasit sambata Italia, devenind tara cu cele mai multe decese inregistrate din cauza coronavirusului, raportand peste 20. 000 de decese, potrivit Universitatii Johns Hopkins.

Smithfield Foods inchide una dintre cele mai mari fabrici de carne de porc din SUA, din cauza coronavirusului

Smithfield Foods, cel mai mare procesator de carne de porc din lume, a anuntat ca inchide pe termen nedefinit una dintre cele mai mari fabrici de profil din Statele Unite, din cauza mai multor cazuri de coronavirus in randul angajatilor sai, compania avertizand ca tara este periculos de aproape de o limita in aprovizionarea magazinelor alimentare, transmite Reuters.

Record tragic. SUA, prima tara din lume cu peste 2.000 de decese provocate de Covid-19 in doar 24 de ore

Statele Unite ale Americii au devenit prima tara care a inregistrat peste doua mii de decese, cauzate de coronavirus, in doar 24 de ore.

Numarul deceselor din SUA a trecut de 20.000. Restrictiile nu vor putea fi ridicate la 1 mai

Statele Unite au inregistrat 20. 071 de decese din cauza Covid-19, tot aici fiind inregistrat si cel mai mare numar de contaminari 519. 453), potrivit universitatii Johns Hopkins.

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in SUA: prima putere mondiala devine a doua cea mai indoliata tara din lume dupa Italia

Statele Unite au inregistrat 1. 783 de decese din cauza noului coronavirus intr-o zi, potrivit unor date compilate de Universitatea Johns Hopkins joi la ora locala 20. 30 vineri, 3. 30, ora Romaniei), mai putine decat cele 1. 973 de decese inregistrate cu o zi inainte.

Focar de coronavirus intr-o inchisoare din SUA, cu aproximativ 450 de cazuri confirmate

Aproximativ 450 de detinuti si membri ai personalului celei mai mari inchisori din Chicago au fost testati pozitiv cu noul coronavirus, au anuntat autoritatile locale, semnaland astfel unul dintre cele mai mari focare de contaminare de la inceputul epidemiei in Statele Unite, relateaza Reuters.

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )