Libnet.ro
UNICEF

23:30

Mii de romani si bulgari pleaca din Germania lunar pentru a se intoarce acasa - presa

Hotnews Hotnews,
 Mii de romani si bulgari pleaca din Germania lunar pentru a se intoarce acasa - presa

Mii de romani si bulgari se intorc acasa din Germania in fiecare luna, punand astfel la indoiala temerile legate de o migratie in masa din estul Europei in aceasta tara, scrie TheLocal. de. continuă pe Hotnews

Romanii si bulgarii pleaca din Germania.

Romanii si bulgarii renunta la Germania. Potrivit unor date oficiale prezentate de publicatia The Local, citata de Mediafax, mii de romani si bulgari parasesc, lunar, Germania, pentru a se intoarce in tarile de origine. In ultimii doi ani, aproximativ 200. 000 de bulgari si romani au parasit Germania, conform datelor oferite de Oficiul Federal pentru Statistici Destatis). Majoritatea romanilor si bulgarilor nu raman mai mult de cativa ani in Germania, explica analistul Jochen Oltmer, profesor .

Actorul Sam Worthington, interpretul lui Jake Sully din Avatar, arestat pentru agresarea unui fotograf

Actorul Sam Worthington, interpretul lui Jake Sully din filmul Avatar, a fost arestat si pus sub acuzare pentru agresarea unui fotograf, duminica, in New York, a anuntat politia americana, potrivit The Hollywood.

Stefania Duminica, data afara din Ministerul Educatiei, pentru plagiat.

Premierul Victor Ponta a demis-o pe Stefania Duminica din functia de secretar de stat la Ministerul Educatiei, dupa ce Comisia de Etica a Universitatii Bucuresti a stabilit ca lucrarea de disertatie a acesteia din 2012 este un plagiat integral dupa o lucrare din 2008, conform Mediafax. Decizia premierului privind eliberarea din functie a Stefaniei Duminica a fost publicata, luni, in Monitorul Oficial. Citeste si: Comisia de Etica a UB cere retragerea titlului de master al Stefaniei .

Presiunea BARONILOR. PSD vrea, din nou, SUPERIMUNITATE pentru parlamentari, ministri, ...

La presiunea baronilor locali, PSD vrea sa impuna, din nou, superimunitatea, prin modificarea noului COD PENAL, spun surse din interiorul partidului. Prin modificarea legislativa, cei protejati NU mai pot cercetati pentru coruptie si infractiuni conexe. In plus, se sterg cu buretele toate condamnarile pentru aceste infractiuni. Infractiunea principala de care vor sa scape este conflictul de interese. Este vorba de revenirea la textul potrivit caruia nu pot fi acuzati de conflict de .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )