Libnet.ro
UNICEF

14:30

Un militar a murit in timpul unui exercitiu de parasutare pe aerodromul Clinceni

România Liberă România Liberă,
Un militar a murit in timpul unui exercitiu de parasutare pe aerodromul Clinceni

Un militar angajat pe baza de contract si-a pierdut viata, marti seara, in timpul unui exercitiu de parasutare organizat pe aerodromul Clinceni de langa Bucuresti, a anuntat Ministerul Apararii Nationale. continuă pe România Liberă

Un parasutist militar a murit in timpul unui exercitiu pe Aerodromul Clinceni

Un parasutist militar a murit, marti seara, intr-un accident produs in timpul unui exercitiu de parasutare pe Aerodromul Clinceni, anunta Ministerul Apararii Nationale, conform news. ro.

Un parasutist militar a murit in urma unui accident care a avut loc pe Aerodromul Clinceni

Un parasutist militar din Batalionul 495 Infanterie a murit, marti, intr-un accident care a avut loc in timpul unui exercitiu de parasutare pe Aerodromul Clinceni, potrivit unui comunicat de presa al.

Accident mortal pe Aerodromul Clinceni. Un parasutist a murit

Un parasutist militar din Batalionul 495 Infanterie si-a pierdut viata, marti seara, in urma unui accident survenit pe timpul unui exercitiu de parasutare pe Aerodromul Clinceni, informeaza Ministerul.

Baiatul cu Cravata Rosie, devenit celebru in timpul unui discurs tinut de Obama, a incetat din viata (FOTO)

Mikhail Hendricks, tanarul devenit celebru in timpul unui discurs sustinut de Barack Obama in 2013, a murit, informeaza news. com. Baiatul cu Cravata Rosie, dupa cum a fost.

Moment jenant in timpul unui discurs al lui Donald Trump: Secretarul american pentru comert a atipit in timp ce presedintele vorbea despre terorism(VIDEO)

Moment jenant pentru secretarul american pentru comert, in timpul unui discurs al lui Donald Trump. Wilbur Ross, in varsta de 79 de ani, a atipit in momentul in care liderul de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )