Libnet.ro
UNICEF

08:16

Traian Basescu: Daca eu as fi fost presedintele ales pe 16 noiembrie, Ponta nu facea nici Revelionul ca prim-ministru

B1 B1,
Traian Basescu: Daca eu as fi fost presedintele ales pe 16 noiembrie, Ponta nu facea nici Revelionul ca prim-ministru

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, sambata, la Galati, ca in cazul in care ar fi fost el ales pentru scaunul de la Cotroceni pe 16 noiembrie, Victor Ponta nu facea nici Revelionul ca. continuă pe B1

Traian Basescu: Daca eu as fi fost presedintele ales pe 16 noiembrie, Ponta nu facea nici Revelionul ca prim ministru

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, sambata, la Galati, la o intrunire a Partidului Miscarea Populara PMP), ca daca el ar fi fost presedintele ales pe 16 noiembrie, Victor Ponta nu facea nici Revelionul ca prim ministru. Basescu a adaugat ca in lipsa unei opozitii autentice in Romania, va juca el rolul acesteia asumandu-si chiar rolul de 'om orchestra.

Basescu: Daca as fi fost presedintele ales pe 16 noiembrie, Ponta nu facea nici Revelionul ca premier

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, sambata, la Galati, ca nu exista opozitie si ca va face el pe opozitia, omul orchestra, pentru ca USL este o realitate, adaugand ca daca el ar fi fost ales presedinte pe 16 noiembrie, Victor Ponta nu facea nici Revelionul ca prim-ministru.

Minciunile lui Traian Basescu: Tara a intrat in criza in 2008, dar am aflat in 2009

Cei zece ani de mandat in fruntea tarii pentru Traian Basescu au fost presarati cu diverse evenimente mai putin placute, dar si cu multe promisiuni false. Mai multe materiale prezentate in emisiunea QA.

Traian Basescu, la Realitatea TV: Mi se pare ca, dupa instalarea noului presedinte, se face un spectacol prin care oameni numiti de mine incearca sa arate cat sunt de utili si noii puteri / R.Moldova mai poate ajunge in UE doar prin unirea cu Romania

Fostul presedinte Traian Basescu a fost invitat, vineri seara, la Realitatea TV, in emisiunea Realitatea romaneasca, moderata de Octavian Hoandra. In studio au mai fost invitati Rares Bogdan, Costi Rogozanu, Mircea Cosea, Florin Poenaru si Iulian Leca, iar Cozmin Gusa a intervenit prin telefon. Fostul sef al statului a afirmat ca a contribuit la constructia unei justitii puternice, dar ca aceasta e departe de a fi perfecta la acest stadiu. El a mai declarat ca are momente in care i se pare ca, dupa instalarea la putere a presedintelui Klaus Iohannis, se face un spectacol prin care oameni numiti de mine incearca sa arate cat sunt de utili si noii puteri.

VIDEO Traian Basescu, la Realitatea TV: Mi se pare ca, dupa instalarea noului presedinte, se face un spectacol prin care oameni numiti de mine incearca sa arate cat sunt de utili si noii puteri / R.Moldova mai poate ajunge in UE doar prin unirea cu Roman

Fostul presedinte Traian Basescu a fost invitat, vineri seara, la Realitatea TV, in emisiunea Realitatea romaneasca, moderata de Octavian Hoandra. In studio au mai fost invitati Rares Bogdan, Costi Rogozanu, Mircea Cosea, Florin Poenaru si Iulian Leca, iar Cozmin Gusa a intervenit prin telefon. Emisiunea s-a desfasurat mai degraba sub forma a doua ore de atacuri si contre. Fostul sef al statului a afirmat ca a contribuit la constructia unei justitii puternice, dar ca aceasta e departe de a fi perfecta la acest stadiu. El a mai declarat ca are momente in care i se pare ca, dupa instalarea la putere a presedintelui Klaus Iohannis, se face un spectacol prin care oameni numiti de mine incearca sa arate cat sunt de utili si noii puteri.

Traian Basescu si unionismul in declaratii

Recenta propunere a lui Traian Basescu de unire a Republicii Moldova cu Romania in conditiile renuntarii la Transnistria este o reluare adusa la zi a unor intentii similare ale fostului presedinte roman, cel putin in declaratii.

Traian Basescu: Penibilii de la transporturi le-au vanturat romanilor harti cu mii de kilometri de autostrazi

Fostul presedinte Traian Basescu a scris, joi, pe pagina personala de Facebook, despre incompetentii de la transporturi, care le-au vanturat romanilor harti cu mii de kilometri de autostrazi. Miron Mitrea,.

FOTO. Ce subiect propune Traian Basescu pentru consultarile de la Palatul Cotroceni

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, intr-o noua postare pe contul sau de Facebook, propune ca la consultarile de luni de la Palatul Cotroceni sa se discute si problema contructiei de autotrazi.

Traian Basescu, atacuri permanente la justitie si presa

Traian Basescu nu rateaza nicio ocazie sa o protejeze Elena Udrea. Pentru a-i lua apararea, fostul presedinte ataca furibund justitia si presa si se declara revoltat de modul in care decurg anchetele celor.

Iohannis pare sa fi dezvoltat un complex fata de Traian Basescu: Presedintele altfel reactioneaza lent in fata problemelor de coruptie cu care se confrunta Romania

Presedintele Klaus iohannis a fost comparat de politcianul american Tom Gallagher cu Paul von Hindenburg, cel care i-a netezit lui Adolf Hitler calea spre putere. Nostalgia pentru grandoarea pierduta si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )