Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mini-vacanta de Paste la manastirile din Iasi. Oferte de cazare la cele mai renumite cladiri de cult din judet

Adevărul Adevărul,
Mini-vacanta de Paste la manastirile din Iasi. Oferte de cazare la cele mai renumite cladiri de cult din judet

Credinciosii ortodocsi pot petrece un sejur de Paste la manastirile intinse pe raza judetului Iasi. Majoritatea acestora dispun de unitati de cazare pentru pelerini. continuă pe Adevărul

FOTO Paste la manastirile din Neamt. Unde se mai gasesc locuri de cazare pentru pelerinii care vin sa ia Lumina Sfanta

Judetul Neamt este renumit pentru cea mai mare densitate de biserici si manastiri din tara raportat la numarul de locuitori si teritoriu. De Paste, Agapia, Varatec sau Petru Voda sunt lacasuri monahale spre care isi indreapta pasii pelerini de pretutindeni.

Seful Politiei din Iasi, calcat de hoti

Vila sefului Politiei din Iasi, chestorul Ioan Scripniciuc, a fost sparta de un hot care i-a sustras mai multe bunuri si haine.

Paste la manastirile din Prahova. Cazare la preturi derizorii intr-o atmosfera plina de credinta

Departe de agitatia statiunilor montane de pe Valea Prahovei, cateva sute de turisti isi petrec anual Pastele la manastiri, intr-o atmosfera austera si plina de credinta. Rezervarile pentru cazari se fac, in unele cazuri, cu cateva luni inainte.

Dezvoltarea Galatiului, lasata in seama unui SRL din Iasi

Strategiile de dezvoltare ale unui oras, mai ales in cazul unui mare oras, cum este Galatiul, ar trebui sa fie rezultatul unor dezbateri publice ample si sa fie elaborate in consultare cu mediile de afaceri, specialistii locali in diverse domenii de activitate si societatea civila. Edilii Galatiului au lasat strategia de dezvoltare a orasului pentru perioada 2014-2020 in seama unei firme, care trebuie sa si aiba idei in ceea ce priveste elaborarea a 8 din cele 15 proiecte strategice pentru oras in urmatorii sapte ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )