Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ministerul Economiei nu se grabeste la privatizari: Mai intai trebuie adusi manageri profesionisti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministerul Economiei nu se grabeste la privatizari: Mai intai trebuie adusi manageri profesionisti

Ministerul Economiei nu va privatiza nicio companie din portofoliu in acest an. Inainte de un astfel de demers, institutia incearca sa profesionalizeze conducerea unor companii din portofoliu, pentru ca una dintre probleme ultimilor 25 de ani a fost. continuă pe Wall-Street Ro

Nicio privatizare in acest an la Ministerul Economiei. Mai intai trebuie adusi manageri profesionisti

Ministerul Economiei nu va privatiza nicio companie din portofoliu in acest an. Inainte de un astfel de demers, institutia incearca sa profesionalizeze conducerea unor companii din portofoliu, pentru ca una dintre probleme ultimilor 25 de ani a fost.

UPDATE Cum a majorat Costin Borc salariile functionarilor din Ministerul Economiei cu 40%

Ministerul Economiei a preluat jumatate din activitatea Departamentului pentru Investitii Straine si Parteneriat Public-Privat, care pana acum se afla in subordinea SGG, cealalta jumatate fiind luata de Ministerul Finantelor, potrivit unei Ordonante de Urgenta publicate joi in Monitorul Oficial. Mai exact, Ministerul Economei a luat partea privind investitiile straine, iar Ministerul Finantelor cea privind parteneriatele public-private. Insa nu este un simplu transfer de personal dintr-un loc in altul. Cele cateva zeci de persoane de la fostul departament vin si cu salarii mult mai mari, motiv pentru care toate veniturile din Ministerul Economiei vor fi majorate, fiind facute derogari de la legislatia in vigoare. La alte ministere, salariile raman inghetate. Vezi cum vor creste salariile functionarilor din Ministerul Economiei.

Putin, pus in dificultate. Pe cine ar salva mai intai de la inec: pe Erdogan sau pe Obama?

Presedintele rus Vladimir Putin a fost pus joi in dificultate in timpul Liniei directe cu populatia - sesiunea anuala de intrebari-raspunsuri cu cetatenii rusi - cand a fost intrebat pe cine ar salva mai intai de la inec, pe Erdogan sau pe Obama, relateaza agentiile ruse de presa, citate de Agerpres.

Procedura de restituire a taxei de mediu platita pentru autovehicule; daca solicitantul are datorii la Stat, mai intai i se scad datoriile, iar banii ramasi i se vor da in cinci ani

La finele anului trecut prin OUG nr. 40/2015) s-a stabilit dreptul romanilor de a li se restitui banii reprezentand plati efectuate pentru inmatricularea autoturismelor. De-a lungul timpului, aceste plati au avut mai multe denumiri cum ar fi taxa speciala, taxa de prima inmatriculare, timbru de mediu. Desigur, nu toate aceste plati sunt supuse restituirii ci numai cele de la art. 7,9 si 12 din OUG nr. Foarte important: daca inregistati datorii la bugetul de stat, din sumele de restituit se vor scadea aceste datorii dupa care se va face plata. In plus, termenul de restituire este de 5 ani iar platile se vor face prin stabilirea unui grafic de plata. Vezi aici Ordinul publicat in Monitorul Oficial.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )