Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ministerul Energiei are bugetul avizat de comisiile de specialitate din Parlament

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Energiei are bugetul avizat de comisiile de specialitate din Parlament

Bugetul pe 2015 al Ministerului Energiei, intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri a fost avizat, ieri, cu 37 de voturi pentru, de comisiile reunite de specialitate din Camera Deputatilor si Senat. continuă pe Ziarul Bursa

Bugetul Ministerului Energiei, avizat de comisiile de specialitate din Parlament

Bugetul pe 2015 al Ministerului Energiei, intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri in valoare de 673 milioane lei) a fost avizat, astazi, cu 37 de voturi pentru, de catre comisiile reunite de specialitate din Camera Deputatilor si Senat, scriu surse din presa.

Bugetul AAAS si cel al CNSC, avizate favorabil in comisiile de specialitate din Parlament

Bugetul Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului si cel al Consiliului National pentru Solutionarea Contestatiilor CNSC), au fost avizate favorabil, azi, de Comisiile de specialitate din Camera Deputatilor si Senat, potrivit surselor din presa.

Ministerul Energiei preia atributiile de privatizare si actionar de stat la companiile din domeniu

Atributiile de privatizare si actionar la companiile din energie, exercitate pana in prezent de catre Departamentul pentru Energie din Ministerul Economiei, vor fi preluate de catre Ministerul Energiei, potrivit unei decizii a Guvernului prin care s-a restructurat Cabinetul.

Ministerul Energiei preia atributiile de privatizare si actionar de stat la companiile din energie

Ministerul Energiei preia atributiile de privatizare si actionar de stat la companiile din energie, acestea fiind exercitate pana in prezent de catre Departamentul pentru Energie din Ministerul Economiei, departament desfiintat in noul Cabinet.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )