Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ministerul de Externe al Rusiei ironizeaza Statele Unite pentru sustinerea protestelor din Iran

Adevărul Adevărul,
Ministerul de Externe al Rusiei ironizeaza Statele Unite pentru sustinerea protestelor din Iran

Ministerul de Externe al Rusiei a criticat dur Statele Unite pentru sustinerea protestelor anti-guvernamentale din Iran, pozitie exprimata dupa ce ambasadorul Statelor Unite la ONU a promis ca administratia Trump va actiona pentru sustinerea acestora. continuă pe Adevărul

Donald Trump: Statele Unite nu au obtinut nimic in schimbul ajutorului acordat Paksitanului

Presedintele Statelor Unite a afirmat luni ca Statele Unite au oferit naiv Pakistanului peste 33 de miliarde de dolari, sub forma de ajutor, fara a obtine nimic in schimb, si a promis sa puna capat acestui fapt.

Donald Trump: Statele Unite nu au obtinut nimic in schimbul ajutorului acordat Pakistanului

Presedintele Statelor Unite a afirmat luni ca Statele Unite au oferit naiv Pakistanului peste 33 de miliarde de dolari, sub forma de ajutor, fara a obtine nimic in schimb, si a promis sa puna capat acestui lucru.

Statele Unite: Un juriu a condamnat o menajera pentru furt, apoi a strans banii necesari pentru a-i plati amenda

Un banal proces in Statele Unite, in care o menajera de 19 ani a fost acuzata ca a furat bijuterii in valoare de 5. 000 de dolari ale familiei la care era angajata, s-a transformat intr-un caz demn de romanele lui Dostoievski.

In prima sa postare pe Twitter din acest an, Trump acuza Pakistanul ca minte si insala Statele Unite

Presedintele SUA Donald Trump a acuzat Pakistanul, in prima sa postare pe Twitter din acest an, ca minte si insala Statele Unite in timp ce primeste miliarde de dolari ca ajutor si ca adaposteste teroristi, anunta BBC, citat de news. ro.

Kim Jong Un avertizeaza Statele Unite ca are butonul nuclear pe birou

Presedintele nord-coreean Kim Jong Un a avertizat, luni, Statele Unite ca are butonul nuclear pe birou, pe care l-ar putea folosi in cazul in care Coreea de Nord va fi amenintata. Liderul de la Phenian a adaugat ca este deschis la dialog cu Coreea de Sud, potrivit Reuters.

Kim Jong-un: Arsenalul nostru nuclear va preveni un razboi cu Statele Unite

Liderul nord-coreean a afirmat, in cadrul mesajului sau de sfarsit de an, ca Statele Unite nu mai pot incepe un razboi impotriva Coreei de Nord acum ca aceasta a dezvoltat capabilitatea de a lovi teriroriul american cu arme nucleare.

Financial Times: in 2018, Statele Unite si China ar putea ajunge in razboi comercial, iar democratii daca preiau majoritatea in Congres vor incepe procedura de demitere a lui Trump

Analistii de la reputatul cotidian Financial Times au efectuat o analiza a evolutiilor asteptate pe plan mondial pentru anul care a inceput. Donald Trump ar urma sa adopte in 2018 mai multe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )