Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ministerul Finantelor a atras 1,3 de miliarde de lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Finantelor a atras 1,3 de miliarde de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, luni, 1,316 de miliarde de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 116 luni, la un randament mediu de 4,76% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

LUNA ACEASTA: Finantele intentioneaza sa imprumute 4,425 miliarde lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a planificat, in aceasta luna, imprumuturi de la bancile comerciale de 4,425 miliarde de lei.

Finantele vor sa imprumute peste 4,4 miliarde lei, in iunie / Noua emisiune Tezaur pentru populatie, incepand de luni

Ministerul Finantelor Publice MFP) vrea sa imprumute peste 4,4 miliarde lei prin certificate de tezorerie cu discont si obligatiuni de stat de tip benchmark, potrivit unui ordin publicat in Monitorul Oficial. Practic, din aceasta suma, peste 500 milioane lei reprezinta alocari ale sesiunilor suplimentare de oferte necompetitive organizate exclusiv pentru instrumentele de tip benchmark. La cele 4,4 miliarde lei se mai adauga sumele pe care le va strange prin noua serie de emisiuni a programului Tezaur dedicat populatiei, care incepe de luni.

IN CRESTERE FATA DE PRIMELE TREI LUNI DIN 2018 Profitul net al sistemului bancar - 1,84 miliarde lei, in martie

Profitul net al sistemului bancar a ajuns la 1,84 miliarde lei, in primul trimestru al anului in curs, in crestere fata de aceeasi perioada din 2018, cand bancile au facut un profit de 1,82 miliarde lei, dupa cum ne-a transmis Banca Nationala a Romaniei BNR).

Guvernul Dancila vrea sa imprumute inca 4,4 miliarde de lei in iunie, pentru a finanta deficitul bugetar.Noua emisiune pentru populatie, incepand de luni

Ministerul Finantelor Publice MFP) vrea sa imprumute peste 4,4 miliarde lei prin certificate de trezorerie cu discont si obligatiuni de stat de tip benchmark, potrivit unui ordin publicat in Monitorul Oficial. Practic, din aceasta suma, peste 500 milioane lei reprezinta alocari ale sesiunilor suplimentare de oferte necompetitive organizate exclusiv pentru instrumentele de tip benchmark, scrie Hotnews.

IN PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI: Sistemul bancar, profit de 1,84 miliarde lei

Sistemul bancar a realizat un profit de 1,84 miliarde de lei, in primul trimestru din acest an, iar totalul activelor la valoare neta se situa la 451,9 miliarde de lei, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei.

IN APRILIE: Fondurile de pensii private obligatorii, active de peste 52,26 miliarde lei

Fondurile de pensii private obligatorii aveau active in valoare de peste 52,26 miliarde de lei, la 30 aprilie 2019, in crestere cu 21,42% fata de nivelul existent in luna similara a anului trecut, potrivit datelor Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

ANUL ACESTA, IN TARA NOASTRA: Piata bauturilor racoritoare, estimata la 6,5 miliarde lei

Piata bauturilor racoritoare din tara noastra ar putea depasi, in acest an, nivelul de 6,5 miliarde de lei, prin cele peste 800 de companii inregistrate in acest sector, reiese dintr-o analiza de specialitate, publicata, ieri.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )