Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ministerul Muncii: Cresterile salariale din urmatorii cinci ani presupun alocarea a 14 miliarde de lei de la buget

Adevărul Adevărul,
Ministerul Muncii: Cresterile salariale din urmatorii cinci ani presupun alocarea a 14 miliarde de lei de la buget

Scenariul realist pentru cresterile salariale din urmatorii cinci ani presupune o alocare bugetara de circa 14 miliarde de lei, suplimentar impactului masurilor din 2016 OUG 20 si OUG 43), iar cresterea procentuala totala a masei salariale din sectorul public, in perioada 2016-2021, va fi de 29,1 la suta, potrivit proiectului Legii salarizarii unitare, prezentat de ministrul Muncii liderilor confederatiilor sindicale. continuă pe Adevărul

Alegeri legislative in Rusia. Partidul lui Putin, fara opozitie in urmatorii cinci ani

Partidul pro-Kremlin Rusia Unita a inregistrat o victorie zdrobitoare in alegerile legislative si se pregateste sa conduca fara niciun strop de opozitie in urmatorii cinci ani, un succes obtinut pe fondul unei participari slabe si salutat de Vladimir Putin.

Fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei Ovidiu Putura a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare

Fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei Ovidiu Putura a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, pentru dare de mita. Decizia nu este definitiva.

Compania de constructii Diferit a castigat contractul de deszapezire pentru Autostrada Sibiu-Orastie in urmatorii patru ani

Compania de constructii Diferit din Cluj-Napoca va deszapezi Autostrada Sibiu-Orastie in urmatorii patru ani, dupa ce Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) i-a atribuit contractul, in conditiile in care in zona administrata de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov DRDP Brasov) au fost lansate sapte licitatii, arata datele publicate luni pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP), potrivit News. ro.

Guvernul Ciolos ne-a dus in urma cu cinci ani. Cine a atacat echipa condusa de premier

Vicepresedintele sindicatului politistilor, Dumitru Coarna, este de parere ca actualul guvern nu conduce bine, a dus tara in urma cu cinci ani si ne-a debusolat. Cea mai mare.

Elon Musk e hotarat: oamenii vor ajunge pe Marte in urmatorii 10 ani

Ambitiosul Elon Musk si-a facut foarte clare planurile pentru programul SpaceX: vrea sa duca oameni pe Marte in cel mult 10 ani. Desi SpaceX s-a confruntat in ultimul an cu probleme, aici referindu-ne la cele doua explozii ale rachetelor Falcon 9, Elon Musk nu da inapoi. Antreprenorul este in continuare determinat sa trimita oameni pe [].

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )