Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul Ciolos ne-a dus in urma cu cinci ani. Cine a atacat echipa condusa de premier

Antena3 Antena3,
Guvernul Ciolos ne-a dus in urma cu cinci ani. Cine a atacat echipa condusa de premier

Vicepresedintele sindicatului politistilor, Dumitru Coarna, este de parere ca actualul guvern nu conduce bine, a dus tara in urma cu cinci ani si ne-a debusolat. Cea mai mare. continuă pe Antena3

Guvernul Ciolos, criticat dur intr-o publicatie europeana

Guvernul Ciolos este criticat pe unul dintre principalele bloguri ale publicatiei Euractiv. intr-o analiza despre situatia Greciei, autoarea Meredith Smith da Romania si Irlanda ca exemple de cresteri.

STUDIU Prevalenta hipertensiunii arteriale, mai mare decat acum cinci ani. Unul din cinci romani nu stie ca are boala. Profilul pacientului hipertensiv

Prevalenta hipertensiunii arteriale este mai mare decat acum cinci ani, unul din cinci romani nestiind ca sufera de aceasta boala.

Peste 40% din japonezii tineri sunt virgini: populatia tarii s-a redus cu un milion de oameni in ultimii cinci ani

Institutul National al Populatiei din Japonia avertizeaza ca peste 40% din adultii japonezi nu isi incep viata sexuala inainte de 34 de ani, iar majoritatea adultilor nu se implica intr-o relatie pana la aceeasi varsta, in timp ce populatia tarii s-a redus cu pana la un milion de oameni in ultimii cinci ani, scrie Russia Today.

Alegeri legislative in Rusia. Partidul lui Putin, fara opozitie in urmatorii cinci ani

Partidul pro-Kremlin Rusia Unita a inregistrat o victorie zdrobitoare in alegerile legislative si se pregateste sa conduca fara niciun strop de opozitie in urmatorii cinci ani, un succes obtinut pe fondul unei participari slabe si salutat de Vladimir Putin.

Imaginile care iti vor incalzi sufletul! Doi copii de cinci ani se revad in aeroport, dupa luni de despartire

Reintalnirea dintre doi copii de cinci ani, care au fost cei mai buni prieteni pana cand parintii lor au fost nevoiti sa se mute, a devenit virala pe Internet. Imaginile, filmate.

Guvernul Ciolos pregateste o noua masura fiscala. Pe cine avantajeaza

Guvernul ia in calcul sa elimine obligatia ca o persoana care obtine venituri din mai multe surse sa plateasca contributia la fondul de sanatate pentru fiecare suma obtinuta. Anuntul a fost facut de premierul Dacian Ciolos pe un cont de socializare, in replica la nemultumirea unui contribuabil. Acesta se plangea ca o persoana care are si salariu si pensie trebuie sa plateasca 5,5% din ambele venituri catre bugetul de sanatate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )