Libnet.ro
UNICEF

16:00

Fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei Ovidiu Putura a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare

România Liberă România Liberă,
Fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei Ovidiu Putura a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare

Fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei Ovidiu Putura a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, pentru dare de mita. Decizia nu este definitiva. continuă pe România Liberă

Fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei Ovidiu Putura a fost condamnat in prima instanta la 5 ani de inchisoare cu executare (VIDEO)

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat marti pe fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei Ovidiu Putura la 5 ani de inchisoare cu executare pentru dare de mita in schimbul fraudarii concursului.

Fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei Ovidiu Putura, condamnat la 5 ani cu executare pentru spaga in magistratura

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat pe judecatorul Ovidiu Putura, fost secretar de stat in Ministerul Justitiei, la 5 ani de inchisoare cu executare. Sentinta nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea Suprema.

Un secretar de stat din Ministerul Culturii a pedalat in Vrancea pentru a ajuta la campania de achizitionare a Cuminteniei Pamantului

91 de participanti din Romania, dar nu numai, au pedalat, sambata, 17 septembrie 2016, in cadrul celei de-a doua editii a evenimentului Mausolee pe bicicleta organizat cu ocazia Zilelor Europene ale Patrimoniului.

Mariana Vizoli, numita in functia de secretar de stat pentru fiscalitate in Ministerul Finantelor, in locul lui Biris

Mariana Vizoli, un functionar cu experienta de 18 ani in Ministerul Finantelor, a fost numita de catre premier in functia de secretar de stat pentru fiscalitate in locul lui Gabriel Biris, la propunerea ministrului Anca Dragu, numirea fiind publicata, luni, in Monitorul Oficial.

Cumetriile cu ofiterul SRI Dragomir ale secretarului de stat la Justitie condamnat pentru spaga in servicii sexuale

Unul dintre secretarii de stat din Ministerul Justitiei din perioada guvernarii USL a fost gasit vinovat pentru fapte de coruptie. Oficialul este acuzat ca ar fi primit spaga bani, diverse bunuri, dar si plata unor servicii sexuale.

Fostul secretar american al apararii Robert Gates l-a calificat drept irecuperabil pe Donald Trump

Fostul secretar american al apararii Robert Gates l-a calificat drept irecuperabil pe candidatul Partidului Republican la presedintia SUA, Donald Trump .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )