Libnet.ro
UNICEF

06:45

MINISTERUL SANATATII: inca doi pacienti transferati la alte spitale in urma incendiului de la Matei Bals au decedat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTERUL SANATATII: inca doi pacienti transferati la alte spitale in urma incendiului de la Matei Bals au decedat

Inca doi pacienti transferati la alte spitale in urma incendiului de la Institutul Matei Balsau decedat, a anuntat astazi Ministerul Sanatatii. continuă pe Ziarul Bursa

inca doi pacienti transferati in urma incendiului de la Matei Bals au decedat

Inca doi pacienti transferati la alte spitale in urma incendiului de la Institutul Matei Bals au d.

inca doi pacienti afectati de incendiul de la Matei Bals ar putea fi externati astazi

Centrul Operativ pentru Situatii de Urgenta din Ministerul Sanatatii a centralizat informaatiile referitoare la starea de sanatate a pacientilor afectati de incendiul care a avut loc la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti si care au fost transferati in alte unitati sanitare.

Alti doi pacienti transferati dupa incendiul de la Matei Bals au murit. Bilantul a ajuns la 14 decese

Inca doi dintre pacientii care erau in Pavilionul V al Institutului Matei Bals din Bucuresti in timpul incendiului din 29 ianuarie 2021, au murit, potrivit Ministerului Sanatatii.

Doi pacienti transferati la alte spitale in urma incendiului de la Matei Bals au murit. Bilantul deceselor a ajuns la 14

UPDATE, 11:49 Ministerul Sanatatii a dat informatii, sambata, despre doua noi decese in randul pacientilor care s-au aflat in Pavilionul V al Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals.

Care este starea de sanatate a pacientilor transferati la alte spitale dupa incendiul de la Institutul Matei Bals

Ministerul Sanatatii a transmis, miercuri, noi informatii despre starea de sanatate a pacientilor care au fost transferati la alte spitale in urma incendiului de la Matei Bals. Pacientii care se.

Ministerul Sanatatii: 2020 a fost pentru Romania si anul in care am pierdut mult mai multe vieti din cauza cancerului decat in anii precedenti

Ministerul Sanatatii a transmis, joi, de Ziua Mondiala a Luptei impotriva Cancerului, ca, din pacate, 2020 a fost pentru Romania si anul in care am pierdut mult mai multe vieti din cauza cancerului decat in anii precedenti. Pandemia a intarziat accesul la ingrijiri pentru pacienti, a transmis Ministerul.

MINISTERUL SANATATII: Vaccinurile and Pfizer, Moderna si AstraZeneca pot fi administrate persoanelor cu boli autoimune

Vaccinurile produse de companiile PfizerBioNTech, Moderna si AstraZeneca pot fi administrate persoanelor care sufera de boli autoimune, scrie Ministerul Sanatatii intr-o postare pe Facebook.

Ministerul Sanatatii a publicat formularul prin care parintii isi pot da consimtamantul pentru testarea elevilor - DOCUMENT

Ministerul Sanatatii recomanda testarea elevilor care prezinta simptome specifice COVID in timpul orelor. Testarea se va face cu teste rapide, in cabinetele scolare, acolo unde acest lucru este posibil. Parintii trebuie sa-si exprime consimtamantul in scris, iar recomandarea este ca formularul sa fie completat deja luni, la reluarea cursurilor. Ministerul Sanatatii a publicat, vineri seara, formularul pe care parintii il pot descarca si completa.

Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei au finalizat ordinul comun care prevede masurile pentru redeschiderea scolilor - DOCUMENT

Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei au finalizat, joi seara, ordinul comun care prevede masurile pentru redeschiderea scolilor incepand de luni. Documentul urmeaza a fi publicat in Monitorul Oficial.

Ministerul Sanatatii si Agentia Nationala a Medicamentului vor stabili, in aceasta saptamana, pentru cine se va folosi vaccinul AstraZeneca

Ministerul Sanatatii anunta, marti seara, ca in aceasta saptamana comisiile de specialitate din Ministerul Sanatatii si de la Agentia Nationala a Medicamentului vor stabili care va fi intervalul de varsta pentru care se va folosi vaccinul AstraZenecaOxford in Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )