Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alti doi pacienti transferati dupa incendiul de la Matei Bals au murit. Bilantul a ajuns la 14 decese

Hotnews Hotnews,
 Alti doi pacienti transferati dupa incendiul de la Matei Bals au murit. Bilantul a ajuns la 14 decese

Inca doi dintre pacientii care erau in Pavilionul V al Institutului Matei Bals din Bucuresti in timpul incendiului din 29 ianuarie 2021, au murit, potrivit Ministerului Sanatatii. continuă pe Hotnews

inca doi pacienti transferati in urma incendiului de la Matei Bals au decedat

Inca doi pacienti transferati la alte spitale in urma incendiului de la Institutul Matei Bals au d.

inca un pacient transferat dupa incendiul de la Matei Bals a murit. Bilantul a ajuns la 12 morti

Inca un pacient transferat dupa incendiul de vinerea trecuta de la Matei Bals a murit: este vorba despre un barbat in varsta de 89 de ani, cu o forma severa de COVID-19, care prezenta si multiple afectiuni asociate. Barbatul fusese transferat la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti.

MINISTERUL SANATATII: inca doi pacienti transferati la alte spitale in urma incendiului de la Matei Bals au decedat

Inca doi pacienti transferati la alte spitale in urma incendiului de la Institutul Matei Balsau decedat, a anuntat astazi Ministerul Sanatatii.

inca doi pacienti afectati de incendiul de la Matei Bals ar putea fi externati astazi

Centrul Operativ pentru Situatii de Urgenta din Ministerul Sanatatii a centralizat informaatiile referitoare la starea de sanatate a pacientilor afectati de incendiul care a avut loc la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti si care au fost transferati in alte unitati sanitare.

Starea pacientilor transferati dupa incendiul de la Institutul Matei Bals: 7 dintre ei sunt la Terapie Intensiva

36 dintre cei 53 de pacienti COVID-19 transferati la alte spitale din Bucuresti dupa incendiul produs vineri dimineata la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals sunt in continuare internati. 7 dintre ei sunt internati la Terapie Intensiva, unii in stare grava.

Incendiul de la Matei Bals: A fost incheiata cercetarea la fata locului, au fost audiate 33 de persoane Va fi ceruta expertiza de la INSEMEX Petrosani pentru cauzele incendiului

La o saptamana de la incendiul de la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals in urma caruia au murit 5 pacienti, 4 dintre ei carbonizati, procurorii au anuntat ca au incheiat cercetarea la fata locului, ca au fost audiate 33 de persoane si ca sunt in curs 12 expertize medico-legale cu privire la pacientii decedati. Parchetul mai anunta ca va fi dispusa o expertiza tehnica de catre INSEMEX Petrosani, pentru stabilirea cauzelor incendiului.

Doi pacienti transferati la alte spitale in urma incendiului de la Matei Bals au murit. Bilantul deceselor a ajuns la 14

UPDATE, 11:49 Ministerul Sanatatii a dat informatii, sambata, despre doua noi decese in randul pacientilor care s-au aflat in Pavilionul V al Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals.

Cine sunt cele doua persoane care au murit astazi dupa incendiul de la Matei Bals

Inca doua persoane au decedat in urma incendiului de la Matei Bals. Asadar, vorbim pana in acest moment despre 14 persoane care si-au pierdut viata in urma acestei tragedii care a avut loc in urma cu aproximativ o saptamana la parterul unui pavilion al Institutului Matei Bals din Capitala.

Medic ATI, urlet de disperare dupa incendiul de la Matei Bals: Nu, nu trebuie sa sarim in foc pentru nimeni

In urma tragediilor petrecute in ultima vreme in spitalele din Romania, cautarea unui vinovat pare cel mai constructiv si satisfacator mod de a rezolva problemele. Un medic de la Spitalul Colentina si-a luat inima in dinti si a vorbit deschis despre neregulile din sistemul medical romanesc si despre adevaratii responsabili. Mesaj pentru trezirea natiunii Din .

inca un pacient a decedat dupa incendiului de la Matei Bals. Bilantul: 11 morti

Inca o victima de la incendiul de la Matei Bals a murit, miercuri, la Spitalul Universitar de Urgenta Elias din Bucuresti, informeaza Ministerului Sanatatii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )